Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy a többiek hagyják kibontakozni?

Figyelt kérdés
18/L vagyok és a suli miatt el kellett költöznöm otthonról, de nem akartam egyedül lakni, ezért kerestem egy lakótársat, aki véletlenül egy olyan sportoló lett, akiért rajongtam és a sportág szerelmese lettem. Minden versenyre elkisérem és szurkolok neki. Mikor itt a környéken van verseny akkor nálunk szállnak meg a fiatalabb versenyzőtársai és elég jó kapcsolat alakult ki köztünk, jó a hangulat. És szinte mindegyik nyomul, ami magában nagyon jó, csak van közöttük egy kicsit visszafogottabb, aki tetszik nekem. Ő is szokott flörtölgetni velem, de elnyomják a többiek. Mit csináljak, hogy legyen valami köztünk? Mondjam meg a többieknek, hogy ne nyomuljanak már mert össze akarok jönni vele, vagy mi?
2010. ápr. 22. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Az nem elég, ha arra a srácra másképp reagálsz? Vagy mikor egyedül vagytok, akkor mond meg neki, hogy céltért.
2010. ápr. 22. 19:40
 2/8 anonim válasza:
próbálj alkalmat keresni arra hogy kettesben maradj vele beszélgessetek ha látja hogy bejön neked akkor talán nyitottabb lessz a többiek elött is. :)
2010. ápr. 22. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Hívd el sétálni vagy vmi.
2010. ápr. 22. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
hívd randira
2010. ápr. 22. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Neked kell lépned, mert a visszafogott fiú nem fog, mert tart a konkurenciától és a visszautasítástól. Szóval nem a többieken kell változtatni, hanem a Te hozzáállásodon a fiú felé. Ha látják, hogy alakul közöttetek valami, akkor talán visszvesznek, mert látják, hogy nincs esélyük.
2010. ápr. 22. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
rázd le magadról a többi srácot és menny oda a kis szerényhez ;)
2010. ápr. 25. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
bárcsak...
2010. ápr. 25. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
a többieknek adj kosarat neki meg mutasd meg hogy van esélye.
2010. ápr. 25. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!