Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam hogy a többiek ne vegyék észre?

Figyelt kérdés
14éves lány vagyok és tetszik az egyik fiú osztálytársam aki szintén 14éves. Nekem nagyon bejön a pasi látszólag én is neki, de szerintem nem biztos benne hogy nekem is tetszik ő. Segítenétek abban hogy milyen jelekkel utaljak arra hogy nekem is nagyon bajön? Hogyan nyomulhatnék rá finoman fokozatosan hogy a többiek ne nagyon vegyék észre? És normális válaszokat kérnék. Köszönöm előre is.
2011. máj. 4. 21:49
 1/8 anonim válasza:
először is 16/f vagyok...sztem ott a baj hogy úgy akarod ha többiek ne vegyék észre..válald fel h tetszik stb..nem ismerema csávót de sok haverom van..és általában mi nem csipázzuk hogy ah egy csaj közeledik felénk stb..mi pasikból avgyunk..így szeretünk vadászni.és én úgy avgyok vele hogy ezt az élményt senki nem veheti el tőllem..ha tényleg tetszel neki..akkor várj hátha ő fog lépni először...ezt tudom tanácsolni:))
2011. máj. 4. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
hidd el nekem (tapasztalatból mondom...) nem jó ötlet kikezdeni az osztálytársaddal, csak ha már elballagtatok (gondolom 7-8.os lehetsz), addig tartsd vele a jó baráti kapcsolatot.
2011. máj. 4. 21:54
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. máj. 4. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:

nagyon tetszett a "14 éves...pasi" :D ez aranyos de azért ő még messze van, hogy pasi legyen ;)

(suli?)buliban kérd fel táncolni utána hívd ki beszélgetni :)

2011. máj. 4. 22:09
 5/8 A kérdező kommentje:
:) sztem se suli
2011. máj. 4. 22:26
 6/8 A kérdező kommentje:
De mivel ott vagyunk sokat együtt más nem is nagyon jöhet szóba. 7.esek vagyunk. Buliba még nem engednek a szüleink suli által meg 1évbe csak 3szor van. :S
2011. máj. 4. 22:28
 7/8 kovpet ***** válasza:

Kész van a leckéd?

Ne legyen kész.

...és kérd meg, hogy segítsen :)

Nyilván abból, amiben jó.

Ha meg semmiben sem jó, akkor legyen testnevelés házi :))

2011. máj. 5. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:
ha semmiben se jó akkor segíts neki te :D
2011. máj. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!