Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek az első szex után? Olyan volt mint amilyenre számítottatok, vagy jobb/ rosszabb?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 16:07
1/10 anonim válasza:
Minden más volt... Eleve hamar elmentem és sajna az első egy pasi volt nekem.
bi srác
2/10 anonim válasza:
más volt mint amire számítottam, mert nem volt viszonyítási alapom. de ettől függetlenül jó volt.
3/10 anonim válasza:
Rosszabb volt, mint amire számítottam és nagyon fájt is.
4/10 anonim válasza:
Én olyan emberrel voltam, akibe szerelmes vagyok. A legjobb volt.Picit fájt, de nem volt vészes :)
5/10 anonim válasza:
Rossz volt nemúgy alakultak a dolgok ahogy terveztük de utána már egyre jobb lett. Am az első össze sem jött :/ 2. alkalomra sikeredett de azis fájt :/ de attól függetlenül boldogok voltunk h sikerült :)
6/10 anonim válasza:
rosszabb volt, sokkal rosszabb
olyannyira, hogy azóta sem...érted :)
7/10 Stereo válasza:
Másra számítottam, azt hittem jobb lesz... (=
8/10 k4lm0p1r1n válasza:
rosszabb volt, stresszelt ő is mert neki az első volt, stresszeltem én is mert megakartam felelni. neki fájt én néha lankadoztam. de azóta egyre jobb.
18/f
9/10 anonim válasza:
Én is másra számítottam, de végül a barátnőm volt ott. :)
10/10 anonim válasza:
Sokkal rosszabb volt, mert végig fájt. Sajnos csak az agyam volt rá felkészülve anno, más nem :( Azóta már százszor megbántam azt is, akivel, meg azt is, amikor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!