Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek be merjem vállalni a gruppent? Ti bevállalnátok? Mit gondoltok róla vagy arról aki csinálta már?
21 éves vagyok, lány. Szívesen kipróbálnám abban a felállásban, hogy két fiú egy lány. Nagyon élvezném ha két srác nyalogatna/simogatna persze nem egyszerre, először az egyik, utána a másik.. illetve felváltva, mivel két különböző technika lenne, ezért vonz.
Anál nálam kizárva, de miért ne lehetnék egymás után két fiúval.. /megfelelő védekezési módszerrel/
Imádom ha kényeztetnek, de erről max néha fantáziálok, a barátommal két éve vagyok, nem csalnám meg és nem is tudnám őt elképzelni a hármasban, de két haver/barát sráccal akiket vonzónak találok és tetszenének.. majd ha egyedülálló leszek.. miért is ne :) ettől nem vagyok rib**c. csak szeretem az élvezeteket.
Egy mondat lemaradt:D (18:30 )
Ha vágysz rá ás független vagy, tedd meg, védekezzetek! ;)
Szia utolsó lány :D Én 19 éves pasi vagyok és én is nagyon szivesen kipróbálnám de eddig nem sikerült rá partnert találni ha tudsz esetleg egy srácot akit nem zavar 1 másik srác közös szimpátia esetén bármi lehetne :D
Email címet nem tudsz adni ?
Na, nálam nem így megy! (semmi netes,idegen)
Kizárolag olyan két sráccal, akiket már évek óta ismerek és kedvelem őket, szeretem őket baráti alapon. :)
Hát szerintem meg lehet ismerkedni idegennel én sem akarnám :D Természetesen csak jól megismerve és tényleg közös szimpátia esetén legalább egy emailt adj h ne ide kelljen írni :D
Warezka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!