Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek be merjem vállalni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek be merjem vállalni a gruppent? Ti bevállalnátok? Mit gondoltok róla vagy arról aki csinálta már?

Figyelt kérdés
két fiú egy lány (én vagyok a lány)
2011. jún. 22. 14:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%

21 éves vagyok, lány. Szívesen kipróbálnám abban a felállásban, hogy két fiú egy lány. Nagyon élvezném ha két srác nyalogatna/simogatna persze nem egyszerre, először az egyik, utána a másik.. illetve felváltva, mivel két különböző technika lenne, ezért vonz.

Anál nálam kizárva, de miért ne lehetnék egymás után két fiúval.. /megfelelő védekezési módszerrel/

Imádom ha kényeztetnek, de erről max néha fantáziálok, a barátommal két éve vagyok, nem csalnám meg és nem is tudnám őt elképzelni a hármasban, de két haver/barát sráccal akiket vonzónak találok és tetszenének.. majd ha egyedülálló leszek.. miért is ne :) ettől nem vagyok rib**c. csak szeretem az élvezeteket.

2011. jún. 22. 18:30
 22/29 anonim ***** válasza:

Egy mondat lemaradt:D (18:30 )

Ha vágysz rá ás független vagy, tedd meg, védekezzetek! ;)

2011. jún. 22. 18:35
 23/29 anonim ***** válasza:

Szia utolsó lány :D Én 19 éves pasi vagyok és én is nagyon szivesen kipróbálnám de eddig nem sikerült rá partnert találni ha tudsz esetleg egy srácot akit nem zavar 1 másik srác közös szimpátia esetén bármi lehetne :D

Email címet nem tudsz adni ?

2011. jún. 22. 18:36
 24/29 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam warezka 19/F
2011. jún. 22. 18:37
 25/29 anonim ***** válasza:

Na, nálam nem így megy! (semmi netes,idegen)

Kizárolag olyan két sráccal, akiket már évek óta ismerek és kedvelem őket, szeretem őket baráti alapon. :)

2011. jún. 22. 18:45
 26/29 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg lehet ismerkedni idegennel én sem akarnám :D Természetesen csak jól megismerve és tényleg közös szimpátia esetén legalább egy emailt adj h ne ide kelljen írni :D

Warezka

2011. jún. 22. 18:52
 27/29 egylany21 ***** válasza:
61%
Hogy milyen volt? Erre elég nehéz válaszolni. Ugyanolyan mint 1 pasival csak eseménydúsabb. :) Jó volt, én élveztem.
2011. jún. 23. 17:13
 28/29 anonim ***** válasza:
Hü de sokan lepontoztak :))
2011. jún. 23. 19:33
 29/29 anonim ***** válasza:
nem hiszem el hogy milyen vagány és beválalósak vagytok de mikor felakar szedni bennetek egy fiu mégis megjátszátok magatok szóval kész szinházvan olyankor kis vissza fogottak lesztek szerintem próbáld ki élvezd amíg lehet úgyis mindenki perverz vagy beteg én is az vagyok köhögök+fáj a fejem kam:)23F
2014. máj. 16. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!