Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek be merjem vállalni a gruppent? Ti bevállalnátok? Mit gondoltok róla vagy arról aki csinálta már?
Figyelt kérdés
két fiú egy lány (én vagyok a lány)2011. jún. 22. 14:44
11/29 napietus válasza:
namiért? akit ilyenbe bele lehet vonni, és még el is hiszi, hogy köztük marad, az mi? adjunktus asszonynak mégsem mondhatom...
12/29 anonim válasza:
Ez mind oké! De feltett egy kérdést, amire normális válaszokat várna, nem azt kérte, h róla formálj véleményt.
13/29 anonim válasza:
Biztos téged is ketten tosztak azért véded!Szukáááááááák
14/29 anonim válasza:
Nem volt még benne részem, nem azért védem! Miért aki szidja az meg féltékeny rá??
15/29 anonim válasza:
Hát kedves kérdező ha szereted ha több pasi kényeztet akkor miért nem vállalnád be ez én is szeretnék ilyet kipróbálni de nincs rá partner :S 19 éves srác vagyok
17/29 egylany21 válasza:
Én voltam már 2 pasival egyszerre és nem bántam meg. (most lehet szajházni...) Ha vonz a dolog akkor próbáld ki.
18/29 A kérdező kommentje:
egylany21
és milyen volt? ha megszabad kérdeznem:$
2011. jún. 22. 17:08
19/29 anonim válasza:
Milyen lett volna.Mind2-t megszopkodta aztán jol megkuratta magát velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!