Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az egyik haverom azt mondta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lediish kérdése:

Az egyik haverom azt mondta, amikor felhoztuk sörözés közben az ember-állat szexet, h ő inkább egy ember sz*pna le, mint egy lovat. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem vagyok perverz, csak télleg érdekel.. xd.
2011. jún. 22. 12:36
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
a rohadt életbe, nem én találtam ki.. ! xd. csak eszembe jutott, és megkérdeztem.:D az orvosom szerint pedig semmi bajom. xd.
2011. jún. 22. 12:52
 12/33 anonim ***** válasza:

Magyarra fordítva a kérdést:

Fiú létemre azon gondolkodom,hogy leszopok egy lovat,mert nincs nőm.

Nyáron n incs jobb elfoglaltságom és kicsit aberrált is vagyok.

Válaszom:

Hagyd békén azt a lovat,menj inkább masztizz egyet..na jó nézhetsz közbe animal szexet ha nagyon muszáj.

2011. jún. 22. 12:52
 13/33 anonim ***** válasza:
Hozzátenném,egy nőtől sem lenne szép dolog...
2011. jún. 22. 12:53
 14/33 A kérdező kommentje:
lány vagyok, de köszi a segitséget.:D végre valaki nem leoltott, csak közölte, h verjem ki a nem létező farkamat.:D
2011. jún. 22. 12:53
 15/33 anonim ***** válasza:
37%
Egyre jobb: lány létére azon gondolkozik hogy leszopjon egy lovat. Tizenéves, tombolnak a hormonok, hétvégi kocalovas, esetleg kamatyol egyet a vén kujon lovásszal, és azt hiszi ő a nagykislány..
2011. jún. 22. 13:00
 16/33 A kérdező kommentje:
a rohadt életbe, nem én akarom leszopni azt a tosz lovat, hanem a 16 éves, SRÁC haverom, nehéz felfogni, szivi? ;).
2011. jún. 22. 13:03
 17/33 anonim ***** válasza:

bas.szus..és egy pasival ló szopásról beszélgetsz?

próbáld inkább a pasival,kitudja milyen bacik vannak a lovon...meg sajnálnám szegény állatot.

2011. jún. 22. 13:06
 18/33 anonim ***** válasza:
biztos értelmes lehetsz,ha nincs ennél jobb témátok.
2011. jún. 22. 13:07
 19/33 anonim válasza:
remélem szerencsétlen ló jól seggberúg titeket... nekem van lovam, mégsem jutott eszembe ilyen undorító dolog...betegek vagytok.
2011. jún. 22. 13:08
 20/33 A kérdező kommentje:
ez csak elméleti feltevés volt.. és nem is kérdeztük a gyereket, h ő kit szopna le.. -.- mi csak megkérdeztük, h ki hogy áll az ember-állat szexhez. és ha ez ellen is kifogásotok van, akkor gondoljatok bele, mijen lehet hajlékatalannak lenni, úgy, h elegetek van abbol, h csak a kezetek létezik számotokra. :). ( ha oltani akarsz, inkább takarodjál egy másik kérdéshez.xd. )
2011. jún. 22. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!