Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ember-Állat szex . Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
szerintem nagyon gáz.
de ugye nem lehet terhes ember egy állatol?
2010. júl. 17. 17:23
1/46 anonim válasza:
De,terhes lehet..
Ne nevetess már. :D Akkor hány mutáns élne.
amúgy undorítónak tartom.Múltkor láttam 1 csaj 2 kutyával,ahogy kinyalta a kutya,ő meg a másikat sz0pta,hááát,igencsak gusztustalan volt.
18/L
2/46 anonim válasza:
De lehet.
Szerinted hogy született a medvedisznóember?
4/46 anonim válasza:
hát szerintem rettenetesen gáz. mást nem is fűznék hozzá.
5/46 A kérdező kommentje:
szerintem nincs olyan idiota aki még ha terhes is lehetne és megtartaná
2010. júl. 17. 17:29
6/46 anonim válasza:
de nem lehet terhes, érts meg:D
am én is undorítónak találom ezt az egészet, szomorú, hogy itt tart a világ -.-"
7/46 A kérdező kommentje:
mondjuk pl.: a kutyáknak kutyákkal kellene lenni és nem emberekkel
2010. júl. 17. 17:34
8/46 anonim válasza:
első vagyok.Szerintem a nyári szünetet töltsd értelmesen.Vedd elő az a kib@szott biológia könyvet és tanulmányozd!
9/46 d,jpt L válasza:
Először is, törvény tiltja és még hozzá jogosan, mert gusztustalan, aberrált dolog. Aki ilyet tesz, vagy ilyenre gondolt, az perverz, beteg ember.
Nem lehet teherbe esni állattól, nem kompatibilis a spermája az ember szervezetével természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!