Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ember-Állat szex . Mit gondolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ember-Állat szex . Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

szerintem nagyon gáz.

de ugye nem lehet terhes ember egy állatol?

2010. júl. 17. 17:23
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
34%
Az ilyen aberált hülye sz*rmaszlag embereknek kötélen a helye xD hogy lehet megdugni vagy megdugatni magad 1 kutyával? xD
2010. júl. 18. 12:40
 22/46 anonim ***** válasza:
Egyeseknek f.asz-f.asz, egyre megy... XD
2010. júl. 18. 12:57
 23/46 anonim ***** válasza:
2010. júl. 18. 12:58
 24/46 anonim ***** válasza:
Betegségek miatt undorító... Arról tudsz, az AIDS milyen közösülés során jött létre, hogy hozták haza a katonák?:P
2010. júl. 18. 18:41
 25/46 anonim ***** válasza:
29%

Én hallottam róla...

GUSZTUSTALAN!!!!:S Nem is tom,hogy vki hogy bír ilyet tenni:S

2010. júl. 18. 18:54
 26/46 A kérdező kommentje:
hogy jött létre az AIDS ?:O
2010. júl. 19. 15:12
 27/46 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne ez a katonás pls irja le aki tudja..
2010. júl. 24. 12:18
 28/46 anonim ***** válasza:

Sajnos, nem tudjuk biztosan a HIV eredetét, csak feltételezések vannak erre vonatkozóan. A tudományos álláspont szerint a bizonyítható tények mellett számos bizonytalan tényező is van.

A HIV eredetének legelső hipotézise a majmokhoz kapcsolódik. B. Korbett amerikai kutató fejlesztette ki több, mint 20 évvel ezelőtt. A tudós véleménye szerint, a HIV vírus elsőként egy csimpánzból jutott az emberi vérbe a múlt század 30-as éveikben, valószínűleg az állat harapásával vagy egy döglött állat feldarabolásával. Komoly tények szólnak ezen feltételezés mellett. Az egyik, hogy a csimpánzok vérmintájában valóban kimutatható egy ritka vírus, ami képes az emberi AIDS-hez hasonló tüneteket okozni.

Egy másik kutató R. Gerry véleménye szerint az AIDS-t sokkal hamarabb fedezték fek: 100-1000 évvel ezelőtt. Az egyik legfontosabb érv, ami megerősíti ezt a hipotézist a Kaposi szarkóma, amelyet a 20. század elején Kaposi, egy magyar orvos írt le, mint a „rosszindulatú daganatképződés egy ritka formáját”, bizonyítva az immunhiányos vírus jelenlétét beteg emberben.

Több tudós úgy gondolja, hogy Közép Afrika az AIDS kiindulásának a helye. Két teória létezik az elterjedésére. Az egyik szerint a HIV már rég óta létezett a külvilágtól elzárt területeken, például a dzsungel közepén, rejtett törzsi településeken. Az idők során, amikor az emberi migráció megnövekedett, a vírus „kívülre” került és gyorsan terjedni kezdett. A másik teória szerint a vírus kialakulása a megnövekedett radioaktivitás következménye, melyet Afrika néhány, uránium lelőhelyben gazdag területén észleltek.

Egy másik, viszonylag friss feltételezés az angol E. Hooper kutatótól származik, mely szerint a vírus a XX. század 50-es éveinek elején jelent meg, a járványos gyermekbénulás elleni oltóanyag létrehozásán dolgozó tudósok hibájából. A hiba az volt, hogy az oltóanyag gyártásához csimpánz májsejteket használtak, melyek valószínűleg egy HIV-hez hasonló vírust tartalmaztak. Ezt a feltételezést erősen alátámasztja az a tény, hogy a vakcinát Afrika éppen azon területein tesztelték annak idején, ahol a mai adatok szerint a legmagasabb arányú az immunhiányt okozó vírusfertőzés.

És végül, az utolsó ismert, se nem tagadott, se nem bizonyított hipotézis: a HIV vírus a 1970-es években jött létre egy új típusú biológiai fegyver kifejlesztése során, genetikai manipulációk révén.

A vírus hatásmechanizmusa a következő: az emberi szervezetbe jutva, HIV bizonyos sejteket támad meg, melyek felszínén egy ún. CD-4 felületi receptorok találhatók. Ezek főként immunsejtek: T-limfociták és falósejtek (makrofágok), valamint az idegszövetben előforduló mikroglia sejtek. A vírus fő hatása az AIDS stádiumában válik észlelhetővé, amikor az immunrendszer meggyengül, és kialakul az immunhiány: a fertőzött személy fogékonnyá válik számos, úgynevezett opportunista fertőzés iránt, ilyen pl. a pneumocisztás tüdőgyulladás, a tuberkulózis, a sarjadzó gomba okozta általános fertőzések, az övsömör, stb.

én csak ezt találtam

2010. júl. 24. 12:39
 29/46 anonim ***** válasza:
Igen gáz de te is az vagy
2010. júl. 24. 12:48
 30/46 anonim ***** válasza:
52%
en nem tudom,de ha sexet akarok ,attol meg nem kurnek seggbe 1 allatot se.Inkabb hasznald a kezed,es rangasd meg a f@aszod ,es egyszerubb
2010. júl. 24. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!