Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az egyik haverom azt mondta,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lediish kérdése:

Az egyik haverom azt mondta, amikor felhoztuk sörözés közben az ember-állat szexet, h ő inkább egy ember sz*pna le, mint egy lovat. Szerintetek?

Figyelt kérdés
nem vagyok perverz, csak télleg érdekel.. xd.
2011. jún. 22. 12:36
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
beteg állat
2011. jún. 22. 12:42
 2/33 A kérdező kommentje:
mondom, h nem vagyok beteg állat.. ezt 2 sör után mondta a srác. én nem tehetek erről.
2011. jún. 22. 12:43
 3/33 anonim válasza:
100%
Szerintem ti mind betegek vagytok. Érdekes, az én társaságomban valahogy ez a téma fel sem merül. Vajon miért?
2011. jún. 22. 12:44
 4/33 anonim ***** válasza:
60%
nekem erről a véleményem az, hogy nagyon nem kéne kínoznni az állatokat...ha az isten azt akarta volna, hogy ember és állat együtt legyen, akkor úgy csinált volna minket, de ez annyira beteges...szerintem... hideg kiráz tőle :|
2011. jún. 22. 12:44
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 sör után szóba kerül egy ilyen téma, akkor nagyon nem bírhatjátok az alkoholt.
2011. jún. 22. 12:47
 6/33 anonim ***** válasza:
utolsó, ott a pont.
2011. jún. 22. 12:48
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

hát bár mind a 2 kiba*ott gusztustalan és beteg dolog de egyetértek a haveroddal

egy lovat tényleg rosszabb lehet

elég fura arcok lehettek ha 2 sör után már ilyenek a témák

2011. jún. 22. 12:49
 8/33 A kérdező kommentje:
én birom..:D és amugy meg honnan veszed, h a lónak nem esik jól, ha leszopják? :o. láttam már lovakat tolni, és hidd el, élvezték.
2011. jún. 22. 12:49
 9/33 anonim ***** válasza:
56%
Sem az állatnak sem az embernek nem jó. Az állat rá van kényszerítve, szerintem simán lehet mondani rá, hogy állatkínzás. Az olyan embereket pedig akik effélét művelnek, orvoshoz küldeném... Elég beteg kérdés..
2011. jún. 22. 12:50
 10/33 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Téged vonz az animalsex.. :d Mondjuk fura, hogy erről beszélgettek, de ha annyira akarod kurasd magad s.eggbe egy lóval.. :) Szerintem lehet hogy a ló élvezni fogja, de te.. Hát.. annyit mondok nem lesz bajod a szorulással:D
2011. jún. 22. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!