Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak a kis mellű nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a kis mellű nők hátrányban?

Figyelt kérdés
Elsősorban a fiúkhoz intéztem ezt a kérdést. 18 éves lány vagyok, és sajnos elég kis mellek birtokában nem érzem magam teljes jogú nőnek. Nem kevés esetben kaptam már negatív kritikát a méreteimmel kapcsolatban. Sokan mondják azt, hogy így jó; úgy jó... Csak ezzel éppen az a probléma, hogy akik eddig mondták minden dúsabb keblű hölgy után odafordultak, és az utána lévő párkapcsolatuk női tagja szintén dús keblű volt. Akivel megcsaltak az szintén. Tudom eszementnek tűnhetek, de sajnos számomra ez nagyon bosszantó. Sajnos alkati adottságom, és ahogy észreveszem nem is valami könnyű párt találnom. Nem tudok ezzel megbékélni, és nagyon érdekelne, hogy ez miért ekkora hátrány egy férfi szemszögéből?! Előre is köszönöm a válaszadóknak.
2011. jún. 21. 23:55
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Attól a válaszolótól, aki írta, hogy az osztálytársai piszkálják kérdezem, miért nem véded meg magad? Miért nem mutatsz önbizalmat, hogy te igenis így tetszel magadnak, és nagy mellek nélkül is gyönyörű vagy, annyira hülye az ilyen felfogás komolyan mondom, a mell semmit nem jelent, nézzétek meg a modelleket vagy a sztárokat, akinek nagy az is csak szilikon, sőt sokkal kevesebb nőnek van nagy melle, mint kis melle. És mi igenis így vagyunk szépek!!!!!!!!
2011. jún. 22. 02:23
 22/30 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyet értek!

Hejj, de vígasztalgatnék már egy megbántott, szomorú, kiscicijű leánykát :P

Nyamm-nyamm :-)

2011. jún. 22. 02:26
 23/30 anonim ***** válasza:

Persze csak mellmasszázsra, beszélgetésre, és pettingre gondoltam :)

Nincs jelentkező?

21F

2011. jún. 22. 02:28
 24/30 anonim ***** válasza:
2011. jún. 22. 02:43
 25/30 anonim ***** válasza:
Azért hátrány, mert nem szép, nem nőies, nem lehet megfogni, lelomboz a látványa.
2011. jún. 22. 08:39
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes választ, de jópárat elkezdtem és minden fiú azt írja hogy "én a kismellűeket szeretem" stb. Szerintem ezt annyira vedd itt készpénznek, mint amikor ti csajok azt írjátok itt hogy nem a külső a lényeg. Mindketten tudjuk hogy 2 "ugyanolyan" (belsőre) srác közül a csajok a helyesebbet választják, és 2 ugyanolyan (csak mellméretben) különböző csaj közül a férfiak meg a nagyobb mellűt. És ez ösztönös, nagy mell a termékenység jelképe, stb, a férfiak ösztönösen vonzódnak a dúsabb keblekkel rendelkező női egyedekhez.

De! Ettől függetlenül nyilván senki nem akar komoly kapcsolatot egy nagymellű csajjal akinek fele annyi belső értéke van mint egy kismellű csajnak...mint ahogy ti csajok sem akarnátok sok ideig együtt lenni egy rohadt bunkóval aki helyes de megaláz. Most lehet úgy érzed hogy ellentmond ez annak amit az előbb írtam, de ha jól belegondolsz és megérted amit mondok akkor rájössz hogy nem.

Ja és most ne hidd hogy akinek kicsi melle van az csak akkor foghat meg valakit ha nagyon kedves aranyos stb..tehát nem kell ezt ellensúlyozni. Egy nőnél van egy kisugárzás..ami nem tudom mitől függ, de az fogja meg a férfiakat. Én bevallom hogy a nagy mellre esküszöm, minden barátnőm nagymellű volt eddig, és van egy ideálom, de volt már hogy egy olyan csaj fogott meg aki kismellű volt és tök eltért az ideálomtól, csakis valahogy a szexuális kisugárzása miatt...van ilyen. Remélem segítettem..

2011. jún. 22. 08:51
 27/30 anonim ***** válasza:

Lehetsz kis vagy nagy mellű, ha nem adsz esélyt egy férfinak arra hogy bizonyítsa hogy csak te tetszel neki, akkor sosem találsz tartós kapcsolatot.

26 ff Pest

2011. jún. 22. 09:57
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg adj hálát a Gondviselésnek, hogy amugy egészséges vagy és legalább nem a nagy melleidért szeret valaki, hanem a személyiséged miatt.
2011. jún. 22. 11:07
 29/30 anonim ***** válasza:

Én a kicsikre jobban gerjedek, mint mondjuk a közepesre, de ez nem számít igazából sokat... LÉNYEG AZ ARC ÉS, HOGY NE LEGYÉL KÖVÉR!! Ennyi.

f17

2011. jún. 22. 13:00
 30/30 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm mindenkinek a válaszokat. De csak annyit jegyeznék meg hogy nem a mell a termékenység szimbóluma hanem a nagy alsó domborulatok lásd pl. Venus szobor. Ott sem a mell dominál hanem a nagy alsó domborulat. Nagyon köszönöm mindenkinek.
2011. jún. 22. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!