Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak a kis mellű nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a kis mellű nők hátrányban?

Figyelt kérdés
Elsősorban a fiúkhoz intéztem ezt a kérdést. 18 éves lány vagyok, és sajnos elég kis mellek birtokában nem érzem magam teljes jogú nőnek. Nem kevés esetben kaptam már negatív kritikát a méreteimmel kapcsolatban. Sokan mondják azt, hogy így jó; úgy jó... Csak ezzel éppen az a probléma, hogy akik eddig mondták minden dúsabb keblű hölgy után odafordultak, és az utána lévő párkapcsolatuk női tagja szintén dús keblű volt. Akivel megcsaltak az szintén. Tudom eszementnek tűnhetek, de sajnos számomra ez nagyon bosszantó. Sajnos alkati adottságom, és ahogy észreveszem nem is valami könnyű párt találnom. Nem tudok ezzel megbékélni, és nagyon érdekelne, hogy ez miért ekkora hátrány egy férfi szemszögéből?! Előre is köszönöm a válaszadóknak.
2011. jún. 21. 23:55
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Előttem is sok férfi hevert már, de számomra komoly társ kell, nem holmi egy aktusos téma. Attól hogy bókol még nem is biztos hogy komolyan gondolja. Komoly társat pedig sokkal nehezebb találnom. Az adott ideálon meg úgysem tudok változtatni. Vagy elfogadom, vagy így jártam :)
2011. jún. 22. 00:24
 12/30 anonim válasza:
Én sem alkalmi partnerre vágyom, sőt nem is volt még senkim, de még sem a melleim miatt, mi az oka annak, hogy te ennyire nem tudod elfogadni magad? (az előző vagyok)
2011. jún. 22. 00:32
 13/30 anonim ***** válasza:

Én is kismellű lány vagyok. És mindenhol azt olvasom, hogy a pasiknak ez nem számít, meg hasonlók. Ehhez képest már 13 éves korom óta szinte mindennap kapok egy utalást, ami nem esik túl jól :/ elég sokszor kiborulok emiatt, hogy például az osztálytársaimnak ehhez mi köze? Nem a barátnőjük vagyok így nem kell szégyenkezniük miattam. Az ég világon semmi közük hozzá. Egyikük azt mondta, hogy azért szivatnak, mert ha lenne mellem, akkor mindenki oda lenne értem...Ennek aztán krva sok értelme van. Majd pont átszabatom magam az ilyenek miatt.

Egy nőnek legyen melle, ez van. Mi meg így jártunk. 17/L

2011. jún. 22. 00:58
 14/30 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Sajnálom, hogy iyen tahókkal vagy körülvéve. Én nagyon szívesen megvígasztalnálak, és miegymás. Imádom a piciciket :-)

:P (ez felhívás keringőre)

2011. jún. 22. 01:07
 15/30 anonim ***** válasza:
00:58 vagyok. Hát köszönöm, de nem túlzás ez így látatlanban? :)
2011. jún. 22. 01:29
 16/30 anonim ***** válasza:
Miért lennének? Mindenkinek azzal kell részt venni a versenyben, amiben a legjobb... Ha a cici, akkor dekoltázs, ha popsi, akkor oda kell szegezni a tekintetet, ha a szemek, akkor oda.. de tudják ezt a lányok úgyis
2011. jún. 22. 01:32
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem, NEM TÚLZÁS ez így látatlanban :-)
2011. jún. 22. 01:35
 18/30 anonim ***** válasza:

Sőt, mi több: Éppen kellemes, és optimális :P

Írj privit :)

2011. jún. 22. 01:36
 19/30 anonim ***** válasza:

Nekem is úgy hozta a sors, hogy egy kisebb mellű lány után pont egy elég nagy mellűvel jöttem össze, ezt dobta a gép. Nekem egyáltalán nem számít a méret, a nagy mell inkább csak melltartóban szép. Persze ettől függetlenül én is megnézem a dús keblűeket, de ez nem jelent semmit, attól még nem kritérium vagy ilyesmi. Mellesleg gondolom vékony testalkatú vagy és ahhoz nagyjából arányos a melled is.

Ha ez vigasztal, nekem bejön a vékony testalkat+kisebb mell kombó.

23F

2011. jún. 22. 01:46
 20/30 IQ Ninja ***** válasza:
Én az átlagos vagy attól egy kicsivel nagyobb mellméretet szeretem:) És nálam csak azért vannak hátrányban a kis mellűek, mert szeretem ha meg lehet fogni:):)
2011. jún. 22. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!