Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a kis mellű nők hátrányban?
Én is kismellű lány vagyok. És mindenhol azt olvasom, hogy a pasiknak ez nem számít, meg hasonlók. Ehhez képest már 13 éves korom óta szinte mindennap kapok egy utalást, ami nem esik túl jól :/ elég sokszor kiborulok emiatt, hogy például az osztálytársaimnak ehhez mi köze? Nem a barátnőjük vagyok így nem kell szégyenkezniük miattam. Az ég világon semmi közük hozzá. Egyikük azt mondta, hogy azért szivatnak, mert ha lenne mellem, akkor mindenki oda lenne értem...Ennek aztán krva sok értelme van. Majd pont átszabatom magam az ilyenek miatt.
Egy nőnek legyen melle, ez van. Mi meg így jártunk. 17/L
Kedves utolsó válaszoló!
Sajnálom, hogy iyen tahókkal vagy körülvéve. Én nagyon szívesen megvígasztalnálak, és miegymás. Imádom a piciciket :-)
:P (ez felhívás keringőre)
Sőt, mi több: Éppen kellemes, és optimális :P
Írj privit :)
Nekem is úgy hozta a sors, hogy egy kisebb mellű lány után pont egy elég nagy mellűvel jöttem össze, ezt dobta a gép. Nekem egyáltalán nem számít a méret, a nagy mell inkább csak melltartóban szép. Persze ettől függetlenül én is megnézem a dús keblűeket, de ez nem jelent semmit, attól még nem kritérium vagy ilyesmi. Mellesleg gondolom vékony testalkatú vagy és ahhoz nagyjából arányos a melled is.
Ha ez vigasztal, nekem bejön a vékony testalkat+kisebb mell kombó.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!