Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak a kis mellű nők hátrányban?
Figyelt kérdés
Elsősorban a fiúkhoz intéztem ezt a kérdést. 18 éves lány vagyok, és sajnos elég kis mellek birtokában nem érzem magam teljes jogú nőnek. Nem kevés esetben kaptam már negatív kritikát a méreteimmel kapcsolatban. Sokan mondják azt, hogy így jó; úgy jó... Csak ezzel éppen az a probléma, hogy akik eddig mondták minden dúsabb keblű hölgy után odafordultak, és az utána lévő párkapcsolatuk női tagja szintén dús keblű volt. Akivel megcsaltak az szintén. Tudom eszementnek tűnhetek, de sajnos számomra ez nagyon bosszantó. Sajnos alkati adottságom, és ahogy észreveszem nem is valami könnyű párt találnom. Nem tudok ezzel megbékélni, és nagyon érdekelne, hogy ez miért ekkora hátrány egy férfi szemszögéből?! Előre is köszönöm a válaszadóknak.2011. jún. 21. 23:55
1/30 WhiteLabel válasza:
Az én barátnőm is kis mellű, én így szeretem, sőt nekem a nagyok nem is tetszenek, van még kérdés?:)
2/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezzel sajnos nem tudtam meg többet. A kérdés még fenn áll továbbra is :)
2011. jún. 21. 23:59
3/30 anonim válasza:
Egyáltalán nincsenek hátrányban a kisebb mellekkel megáldott lányok!
Én pl nagyon bukok a kisebb "tini" cicikre. Egyszerűen megőrülök tőlük. Szívesen beszélgetnék veled MSN-en. Privátot ha írnál...
21F
4/30 anonim válasza:
Nem hátrány, csak a primitívebb résznek. Én speciel jobban szeretem a kisebb mellű nőket. Nem mondom, hogy a nagy mell nem szép, de a kicsinek is megvannak a gyönyörei. A dolog úgyis inkább csaj függő, ha például egy elb@szott pink pics@ lényegtelen milyen melle van, hallótávon kívülre sietnék a saját vagy az ő testi épsége érdekében. 20/F
5/30 anonim válasza:
Én szeretném a kis melleidet. :D
Amúgy meg a mell méret nem olyan fontos, mint azt hiszik a nők. De ha már mindenképp választani kell én is a kisebbet preferálom. Főleg, ha a többi része rendben van. :)
19/F
6/30 anonim válasza:
Nem számít a mellméret. Egy esetben sem választottam ez alapján. Neked azért tűnik úgy, hogy a méret alapján választanak a fiúk (egy kis részük persze igen), mert nem vagy megelégedve a sajátoddal. Az sokkal nagyobb hátrány, hogy ilyen komplexusaid vannak. Ha nem jönnénk össze az ezért lenne és nem a kis melled miatt.
7/30 WhiteLabel válasza:
Jó akkor fogalmazok máshogy, megy az utcán egy jó csaj, és nincs mellettem a barátnőm, megnézem, esetleg a melle nagy, de összhatásban jól néz ki, megnézem? miért? miért ne? azért nézem meg mert tetszik a látvány, melletted elmegy egy jó pasi megnézed? meg, miért? ugyan azért amiért a fiúk megnézik a jó csajokat, szerintem ez így működik.
8/30 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom nagyon reálisan látod át, és igazat is adok neked teljes mértékben. De sajnos a mostani ideálok mind a plakátokon virítanak, és a férfiak 98%-a ennek az érdekeltségi körében mozog. Mindenhol kivirít hogy hogyan kellene egy igazi nőnek kinéznie. Volt olyan párom aki még mutogatta is hogy neki ez jön be...
2011. jún. 22. 00:08
9/30 A kérdező kommentje:
Ti is a méreteitekkel foglalkoztok több esetben. De a tiétek nem olyan szembetűnő. Egy 12centis nemi szervvel sem túl könnyű együtt élni. Ha tévedek nyugodtan szóljatok, de én így látom.
2011. jún. 22. 00:10
10/30 anonim válasza:
Én is kis mellű lány vagyok, bár csak 16 éves, és állandóan ezen jár az eszem, hogy hátrányban vagyok. Ennek ellenére a pasik a lábaim előtt hevernek, sokszor bókolnak, és még csak meg sem említik a melleimet, azt mondják egy szép arc, formás fenék, szép hosszú lábak sokkal többet érnek, és így jobban belegondolva igaz is. :)) Szerintem mi csak a nagy mellű nők látványa miatt vagyunk megijedve, hiszen az mégis csak vonzza a TEKINTETEKET. Senki nem tehet arról, hogy milyennek születik, és gondolj bele, 10-20 év múlva 2 gyerek után, melyikünk lesz szerencsésebb mellel kapcsolatban, vagy akár terhesség alatt, az akinek a köldökéig lóg, vagy az akinek kisebb marad, vagy megnő egy picit. Mellesleg a komikból ítélve, és tapasztalataim szerint nem is olyan népszerűtlen a kis mell. Szóval fel a fejjel! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!