Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik folyton szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik folyton szexelni akarnak. Ha lehetoseg van ra akkor meg nem?

Figyelt kérdés

En nem ertem a baratomat.

Eddig naponta, majd egyre ritkabb es ritkabb..

Faradt. Hozzateszem hajnali 2-ig van energiaja fenn lenni, mert delutanos muszak utan nem alszunk egybol.

De ezt az idot, amikor o meg "nem tud aludni, rogton melo utan" barmi massal eltolti, kiveve a szexet.

1,5 het utan nem hianyzik egy pasinak a szex?

Mert nekem igen. De most mar nem hozom fel neki, en is ugy csinalok mint o: lefekszunk, jo ejt.

Ilyenkor csak a maszti marad, mert azert 1 het utan mar nagyon hianyzik. De leginkabb o hianyzik:(

Nem vagyok ronda, sem kover. Bar kicsi a mellem. De gondolom akkor nem is jott volna ossze velem gondolom...

Tegnap mikor mondtam neki, hogy szerinte mi lesz evek mulva, ha most sem kivan? Nem a legjobb haverommal elek egyutt, nem barati kapcsolatban szeretnek elni.

Erre este kiakadt, hogy nekem mas temam sincs, o nem akar errol tarsalogni. Utana azt mondta csak viccel. Es tudom, hogy nagyon szeret, ezt mar bizonyitotta.

Na ezzel szepen megsertett, mar nem vagyom a szexre, koszonom, ha ez akkora bun.

Szeretem, nem akarok szakitani, de mar nem erzem nonek magam:(

Mindennap elmondja, hogy szeret, csinos vagyok, szep vagyok.

Akkor megis mi a gond??

Bocs, ha kicsit zavaros lett es nincs ekezet, telorol irtam.

Egy ketsegbeesett 20 eves lany:(

2011. jún. 21. 20:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ma 20:58: Én bárkinek megondom ,hogy imádom. Az már más kérdés, hogy komolyan is gondolom-e. Tervezgeti az életet? Nyisd ki a szemed, nehogy ebből az életből majd kihullj váratlanul.
2011. jún. 21. 21:02
 22/24 A kérdező kommentje:

O is ezt mondta ma: o sosem fog szakitani. Ezt meg csak anyagi okokbol sem mondhatja.

Kinn elek nala, o kulfoldi, rengeteget tett ertem, hogy melot kapjak, majd egyetem, minden.

Tehat valoszinuleg nem azert, mert jaj, mi lesz velem ha kidobom a csajom. Ezerszer gazdagabb mint en.

Amit ezzel mondani akartam, hogy igenis elhiszem neki, hogy szeret.

Vagyis...mar nem tom mi van akkor:(

2011. jún. 21. 21:06
 23/24 anonim ***** válasza:

jah, az én exem is mennyire tervezgeti az életét a mostani nőjével...

de szexért mégis visszajár hozzám. :(

a megcsalással nem azt írom, h BIZTOSAN megcsal, ez csak 1 lehetőség.

lehet, h tényleg nem igényli. próbáltál már ilyen vágyserkentő kajákat főzni neki pl. ?

én 1 este a kezébe nyomnék egy levelet, és elmennék kis időre. azért, h ne tudjon közbevágni, és elterelni a témát.

a levélben leírnám neki, h úgy érzem, nagyon nagyon gáz van. leírnám, h vele mennék akár orvoshoz is, v. szexuálpszichológushoz is, de nem bírok magammal, nekem kell a szex.

leírnám, h a jövőt, amit tervezünk - nos abba a heti min. 2 szexet is beletervezem. azt is, h toleráns voltam elég sokáig. de ha úgy sincs szex, h szinte én csinálok mindent (rámászok, én vok felül stb.) akk a kapcsolat tönkre fog menni. és majd egyik nap így kisétálok szó nélkül az ajtón.

ha minden jól megy, ezzel felráznád. mást sajnos nem tok javasolni :/

2011. jún. 21. 21:09
 24/24 A kérdező kommentje:

Koszi a tanacsot!

Lehet megprobalom, mint utolso mentoovet:/

2011. jún. 21. 21:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!