Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik folyton szexelni akarnak. Ha lehetoseg van ra akkor meg nem?
En nem ertem a baratomat.
Eddig naponta, majd egyre ritkabb es ritkabb..
Faradt. Hozzateszem hajnali 2-ig van energiaja fenn lenni, mert delutanos muszak utan nem alszunk egybol.
De ezt az idot, amikor o meg "nem tud aludni, rogton melo utan" barmi massal eltolti, kiveve a szexet.
1,5 het utan nem hianyzik egy pasinak a szex?
Mert nekem igen. De most mar nem hozom fel neki, en is ugy csinalok mint o: lefekszunk, jo ejt.
Ilyenkor csak a maszti marad, mert azert 1 het utan mar nagyon hianyzik. De leginkabb o hianyzik:(
Nem vagyok ronda, sem kover. Bar kicsi a mellem. De gondolom akkor nem is jott volna ossze velem gondolom...
Tegnap mikor mondtam neki, hogy szerinte mi lesz evek mulva, ha most sem kivan? Nem a legjobb haverommal elek egyutt, nem barati kapcsolatban szeretnek elni.
Erre este kiakadt, hogy nekem mas temam sincs, o nem akar errol tarsalogni. Utana azt mondta csak viccel. Es tudom, hogy nagyon szeret, ezt mar bizonyitotta.
Na ezzel szepen megsertett, mar nem vagyom a szexre, koszonom, ha ez akkora bun.
Szeretem, nem akarok szakitani, de mar nem erzem nonek magam:(
Mindennap elmondja, hogy szeret, csinos vagyok, szep vagyok.
Akkor megis mi a gond??
Bocs, ha kicsit zavaros lett es nincs ekezet, telorol irtam.
Egy ketsegbeesett 20 eves lany:(
O is ezt mondta ma: o sosem fog szakitani. Ezt meg csak anyagi okokbol sem mondhatja.
Kinn elek nala, o kulfoldi, rengeteget tett ertem, hogy melot kapjak, majd egyetem, minden.
Tehat valoszinuleg nem azert, mert jaj, mi lesz velem ha kidobom a csajom. Ezerszer gazdagabb mint en.
Amit ezzel mondani akartam, hogy igenis elhiszem neki, hogy szeret.
Vagyis...mar nem tom mi van akkor:(
jah, az én exem is mennyire tervezgeti az életét a mostani nőjével...
de szexért mégis visszajár hozzám. :(
a megcsalással nem azt írom, h BIZTOSAN megcsal, ez csak 1 lehetőség.
lehet, h tényleg nem igényli. próbáltál már ilyen vágyserkentő kajákat főzni neki pl. ?
én 1 este a kezébe nyomnék egy levelet, és elmennék kis időre. azért, h ne tudjon közbevágni, és elterelni a témát.
a levélben leírnám neki, h úgy érzem, nagyon nagyon gáz van. leírnám, h vele mennék akár orvoshoz is, v. szexuálpszichológushoz is, de nem bírok magammal, nekem kell a szex.
leírnám, h a jövőt, amit tervezünk - nos abba a heti min. 2 szexet is beletervezem. azt is, h toleráns voltam elég sokáig. de ha úgy sincs szex, h szinte én csinálok mindent (rámászok, én vok felül stb.) akk a kapcsolat tönkre fog menni. és majd egyik nap így kisétálok szó nélkül az ajtón.
ha minden jól megy, ezzel felráznád. mást sajnos nem tok javasolni :/
Koszi a tanacsot!
Lehet megprobalom, mint utolso mentoovet:/
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!