Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik folyton szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik folyton szexelni akarnak. Ha lehetoseg van ra akkor meg nem?

Figyelt kérdés

En nem ertem a baratomat.

Eddig naponta, majd egyre ritkabb es ritkabb..

Faradt. Hozzateszem hajnali 2-ig van energiaja fenn lenni, mert delutanos muszak utan nem alszunk egybol.

De ezt az idot, amikor o meg "nem tud aludni, rogton melo utan" barmi massal eltolti, kiveve a szexet.

1,5 het utan nem hianyzik egy pasinak a szex?

Mert nekem igen. De most mar nem hozom fel neki, en is ugy csinalok mint o: lefekszunk, jo ejt.

Ilyenkor csak a maszti marad, mert azert 1 het utan mar nagyon hianyzik. De leginkabb o hianyzik:(

Nem vagyok ronda, sem kover. Bar kicsi a mellem. De gondolom akkor nem is jott volna ossze velem gondolom...

Tegnap mikor mondtam neki, hogy szerinte mi lesz evek mulva, ha most sem kivan? Nem a legjobb haverommal elek egyutt, nem barati kapcsolatban szeretnek elni.

Erre este kiakadt, hogy nekem mas temam sincs, o nem akar errol tarsalogni. Utana azt mondta csak viccel. Es tudom, hogy nagyon szeret, ezt mar bizonyitotta.

Na ezzel szepen megsertett, mar nem vagyom a szexre, koszonom, ha ez akkora bun.

Szeretem, nem akarok szakitani, de mar nem erzem nonek magam:(

Mindennap elmondja, hogy szeret, csinos vagyok, szep vagyok.

Akkor megis mi a gond??

Bocs, ha kicsit zavaros lett es nincs ekezet, telorol irtam.

Egy ketsegbeesett 20 eves lany:(

2011. jún. 21. 20:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ez a helyzet nálunk is, itt ott heti egy alkalommal szexelünk és kész... azt is én akarom és én kezdeményezem, nekem is csak a maszti maradt amit napi szinten űzök amint vagy egy kis nyugis pár percem.

Nálunk is sok volt a vita hogy én nekem csak ez a fontos amikor itt nem is erről van szó hogy csak az a fontos de sztem ezt minden ember beismeri hogy jó szex nélkül nincs hosszútávú kapcsolat mert annak úgyis csak megcsalás lesz a vége.

20/L

2011. jún. 21. 20:23
 2/24 anonim ***** válasza:

Hááát szerintem valami bibi van.Nem biztos,hogy veled

lehet hogy saját magával bár ki tudja...

Igazából a strucc politikás pasikkal sosem tudtam

mit kezdeni.De ok mindig van...csak szoxor kényelmetlen közölni.

2011. jún. 21. 20:24
 3/24 anonim ***** válasza:
24%

Fogd már fel, hogy most nem kívánja a szexet, veled nincs baj, csak nem kívánja, szerintem 20 éves fejjel nem nehéz ezt megérteni és apróságokból bajt csinálni.

Te sem kívánod mindig a szexet gondolom.

Miért nem neki mondod ezt el?Te milyen csaj vagy?ezzel foglalkozz inkább ne azzal ő mit csinál mert te nem avgy őszinte és ezt nem mondod el neki ennyire részletesen, itt sunyiskodsz inkább!

2011. jún. 21. 20:25
 4/24 anonim ***** válasza:
nem értem én 7 év házasság után se tudok ugy feküdni az asszony mellett,hogy ne akarjam mindig megkeffenteni:)Itt meg ő nem akarja annyit:D Bármilyen fáradt vagyok adok neki.mássz rá izgasd fel és meglesz az eredménye
2011. jún. 21. 20:26
 5/24 A kérdező kommentje:

Hat elso, udv a klubban.

2.: Mar annyiszor kerdeztem...

A valaszok: talan nem lehetek faradt?!, nem miattad, szexi vagy, szeretlek blabla..latom...

2011. jún. 21. 20:27
 6/24 A kérdező kommentje:

3. Szerintem bunko valaszra nem vagyok kivancsi.

Mellesleg rengetegszer beszeltem vele errol.

Ugyhogy ha nem tudsz rendesen valaszolni, ne tamadj alaptalanul...

Es 21 evesen nem lehet ennyire lusta...foleg hogy elotte mennyire aktiv volt.

2011. jún. 21. 20:29
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora vicces már, hogy nekem is ez a problem... Én is 20 vagyok, és ugyan ezt elmondhatom, és én sem értem... Már lassan 2 éve vagyok vele együtt, és a kapcsolatunk elején, volt, hogy napi szinten 2-3 szor, most meg már 2 hetente egyszer, vagy hetente egyszer, és ha meg kérdem hogy mért nem akarja, az a válasz, mint nálatok... Mért csak a szexből áll ki a világ!

Erre azt szoktam mondani, hogy:

-Nem fájnak már a heréid?

És a vicc, hogy amikor mondom, hogy nem persze hogy nem ebből áll ki, mást nem tudok tenni, csak bevonulni a másik szobába vagy mellette magamba roskadni, és tv-t nézni, és várni, hogy mikor jön meg a kedve... Sorry a regény ért, de ezt én sem értem...

2011. jún. 21. 20:31
 8/24 anonim ***** válasza:

és nem tudod finoman se rávenni, h legyen szex?

én úgy szoktam, h szó nélkül felizgatom a f@rkát, és bizony hiába mondogatja, h fáradt, rámászok, és meglovaglom :D és ha elfáradok, akk már simán pózt váltunk, és van szex. :D

próbáltad már így? :D

nekem exbarátomnál volt ez, h régebben sokat szexeltünk, utána szinte soha... és kiderült, h már másik csajra gerjed szexuálisan :S ...és már őt kezelgeti. na, ott lett vége a kapcsolatnak.

20/L

2011. jún. 21. 20:31
 9/24 A kérdező kommentje:
Mar ramaszni sincs kedvem, felek a csalodastol:(
2011. jún. 21. 20:32
 10/24 A kérdező kommentje:
valahogy akkor is kihuzom belole az indokot. Elvarom az oszinteseget.
2011. jún. 21. 20:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!