Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik folyton szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik folyton szexelni akarnak. Ha lehetoseg van ra akkor meg nem?

Figyelt kérdés

En nem ertem a baratomat.

Eddig naponta, majd egyre ritkabb es ritkabb..

Faradt. Hozzateszem hajnali 2-ig van energiaja fenn lenni, mert delutanos muszak utan nem alszunk egybol.

De ezt az idot, amikor o meg "nem tud aludni, rogton melo utan" barmi massal eltolti, kiveve a szexet.

1,5 het utan nem hianyzik egy pasinak a szex?

Mert nekem igen. De most mar nem hozom fel neki, en is ugy csinalok mint o: lefekszunk, jo ejt.

Ilyenkor csak a maszti marad, mert azert 1 het utan mar nagyon hianyzik. De leginkabb o hianyzik:(

Nem vagyok ronda, sem kover. Bar kicsi a mellem. De gondolom akkor nem is jott volna ossze velem gondolom...

Tegnap mikor mondtam neki, hogy szerinte mi lesz evek mulva, ha most sem kivan? Nem a legjobb haverommal elek egyutt, nem barati kapcsolatban szeretnek elni.

Erre este kiakadt, hogy nekem mas temam sincs, o nem akar errol tarsalogni. Utana azt mondta csak viccel. Es tudom, hogy nagyon szeret, ezt mar bizonyitotta.

Na ezzel szepen megsertett, mar nem vagyom a szexre, koszonom, ha ez akkora bun.

Szeretem, nem akarok szakitani, de mar nem erzem nonek magam:(

Mindennap elmondja, hogy szeret, csinos vagyok, szep vagyok.

Akkor megis mi a gond??

Bocs, ha kicsit zavaros lett es nincs ekezet, telorol irtam.

Egy ketsegbeesett 20 eves lany:(

2011. jún. 21. 20:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Szerintem nem ismersz, ugyhogy tanulj meg viselkedni:)

Tudom mi a valaszom rad: ignorieren:)

2011. jún. 21. 20:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm nem akarja már úgy a sexet! Régen minden nap volt majdnem most meg 1 hónapban 1-2 szer ami nekem nagyon kevés és emiatt fog tönkremenni a 6 éves kapcsolatunk mert már kezdek kiábrándulni belőle!
2011. jún. 21. 20:42
 13/24 anonim ***** válasza:
Rám bármikor rám mászhatsz! Őszintén:)
2011. jún. 21. 20:42
 14/24 anonim ***** válasza:

Az első vagyok imént és hát elég dúrva hogy lassan így megfordul a világ hogy a csajok akarnak a szexelni a pasikat meg kérlelni kell...

Én sokmindent bedobtam, voltam kedves, hisztis volt amikor letámadtam de leszedett magáról hogy most ő fáradt bazz ő fáradt amikor kettőnk közül csak én dolgozok...

Ez a herés is ismerős mert régen mindig poénkodtunk vele hogy szexeltünk reggel aztán este mindig úgy bújt hogy jaj fáj a herém kéne még egy kör :D most meg mondom 10 nap után hogy héé nem fáj?? ilyenkor bezzeg nem :S

Mi is 2 éve vagyunk együtt amúgy, és ilyenkor belegondolok hogyha a férjem is ezt fogja csinálni 2 év múlva akkor hogy fogom leélni mellette a házasság utáni elkövetkezendő 60 évet legalább :S ??!!!

2011. jún. 21. 20:43
 15/24 A kérdező kommentje:

Hat ezt a heres dolgot mennyit hallottam tole...

Lehet megkerdezem, hogy nem fajnak-e?

De ha megtudom, hogy maszturbal, de a szexet keruli, nagyon durva vilag lesz...

Es nem is vagyok bena az agyban, mindent megadok neki:(

2011. jún. 21. 20:50
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Megunta a p*ncid. Ennyi. Nem értem, hogy a nagy empátiával, meg lélekbúvárkodással bíró nők miért vakok? Megunt és kész. Masztizik egyet a munkahelyén lévő nagycsöcsű Katinkára és kész. Mert tuti, hogy masztizik vagy félrek*fél.
2011. jún. 21. 20:53
 17/24 A kérdező kommentje:

kosz a biztatast:(

10 honap utan megunni?:(

2011. jún. 21. 20:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Üdv én vagyok a lány aki a herés storyt írta. És bocsi kérdező lány, de nevedben is megköszönöm a kedves pesszimista kommentelőknek, hogy így biztatnak minket, hogy a csávónk meg csal... És apropó én sem vagyok rossz se az ágyban, se sehogy, és még önbizalmam is van. És hogyha ilyen okosak vagytok, hogy azt állítjátok, hogy meg vagyunk csalva, akkor miért mondogatja, hogy imád, és miért tervezgeti velem az életét? Ja és én is már csak azért nem próbálkozom, mert cikinek érzem, amikor vissza utasít... :S
2011. jún. 21. 20:58
 19/24 anonim ***** válasza:

10 hónap az tényleg kevés arra hogy megunjon sztem, ehhez évek kellenek normális esetben. Ha belegondolok hogy mi 10 hónaposan még folyton csak szexeltünk... Nem akarlak elkeseríteni de ez tényleg kevés idő. Nem értem mi van a pasikkal :s megfejthetetlenek...

Megint az első voltam

2011. jún. 21. 20:59
 20/24 anonim ***** válasza:

Nincs időhöz kötve. Meg lehet unni egy ember testét 4-5 hónap alatt is. Pláne ha addig orrba-szájba szexeltetek.

A testi vágy egy kapcsolatban az első fél évben nagyon nagy. Utána pedig ha ez lecsökken (pláne drasztikusan), nem vagytok összeillőek. Nem muszáj elhinni, rád bízom.

2011. jún. 21. 21:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!