Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexnek indult, lehet belőle vmi?
Figyelt kérdés
Hétvégén grillparty volt barátnőmnél, ahova egyik haverja is eljött, akit nem ismertem. Megláttam már tudtam, hogy nem fog hidegen hagyni. Kb egy óra múlva már össze is voltunk gabalyodva...Az egész estét együtt töltöttünk, meg még a reggelt is. MAjd abban maradtunk, hogy nem bonyolítjuk a dolgokat, mert neki van egy nyitott távkapcsolata(?), én meg mással akarok össze jönni.
Sajnos mégsem tudom kiverni az estét a fejemből. Annyira jó volt a sex, egész este összebújva aludtunk, sokat csókoloztunk és tök jól elbeszélgettünk...Másnap mikor elment utána írt egy smst, h nagyon szép volt az este, és h vigyázzak magamra.
Mi a véleményetek??
2011. jún. 21. 13:04
1/3 anonim válasza:
Ha nem keres, ne keresd. Erd be ennyivel. Tudom, hogy nehez, de ha ezek utan irogatsz neki meg keresed, nem biztos hogy jol jossz ki a helyzetbol!
3/3 anonim válasza:
Igen,ez csak pusztán biológia volt.
Az,hogy még beszélgetni is tudott veled a pasi,az az ő külön szerencséje:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!