Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexnek indult, mégsem az lett belőle. Ez mi?
Figyelt kérdés
van valaki aki messze lakik tőlem, nekem hiányzott egy kis izgalom ezért belementem hogy legyen köztünk valami olyan, egyébként van barátnője. nagyon sokat beszélünk és kb 2 hónapja találkoztunk is,mert pont itt volt ahol én élek.nem ketten voltunk hanem a barátaival de közben mégis egymással tudtunk foglalkozni.nagyon jóléreztük magunkat mindketten sokat hülyültünk,végig "kóstolgattuk" egymást.olyan volt az egész mintha együtt lennénk. volt ,hogy csak néztünk egymásra nagyonnagyon sokáig és semmi olyan nem volt.(megtudtuk volna oldani egyébként)azóta is beszélünk minden nap. lehetséges az,hogy több lesz köztünk?2011. máj. 31. 08:47
1/4 Senkimégisvalaki válasza:
Hát ha ilyeneket csinál miközben van barátnője... ha esetleg te leszel a következő, majd ne lepődj meg ha téged is lepasszol.
3/4 Joco901019 válasza:
Szerintem te is érzed, hogy már több van köztetek, mint egy "szex és más semmi".
4/4 A kérdező kommentje:
elég sokszor gondoltam már ilyet,ezért kérdeztem meg mások véleményét:)
2011. máj. 31. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!