Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 17 éves fiúról fantáziálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 17 éves fiúról fantáziálok, nem tudom kiverni a fejemből! Mit csináljak? 22/L

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz 17, szóval, még be sem töltötte a 17-et. Én is nemrég töltöttem a 22-t.

Már 2-3 éve ismerem (akkor még nagyon gyerek volt, és annak is nézett ki), de az utóbbi 3 hónapban elég közel kerültünk egymáshoz. Sokat szoktunk beszélgetni, találkozgatni, hülyéskedni... Jól érzem magam vele! Eddig semmi nem volt köztünk csak 1-2 szenvedélyes csók. Rajta látom, hogy nagyon vonzódik hozzám, esetleg már többet is érez irántam...

Kicsit félek ettől az egésztől..nem tudom, hogy mit akarok tőle.. Tudom, hogy lefeküdnék vele, de nem csak egy kalandot akarok. Komoly kapcsolatra is vágyok, de nem tudom, hogy mire számíthatok tőle a kora miatt. Mit tegyek? Engedjek a vágyaimnak, és hagyjam magam sodródni az árral?

A barátnőimnek el sem merem mesélni, tuti flúgosnak néznének, ha elmondanám neki, hogy totálisan rá vagyok izgulva egy 17 éves fiúra.

2011. jún. 21. 00:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Még a felnőtteknél sem, de 22 évesen...? :D

Én úgytudtam, hogy egy 22 éves nő már azért az esetek többségében felnőttnek számít... :D

Jaaah, hogy a srác gyerek még hozzá? -nah, hát, annyira már nem, hogy rossznéven vegyen egy ilyen lehetőséget... -legrosszabb esetben is lesz egy szép nyaratok. Számomra is hihetetlenül hangzik, de egyik ismerősömék is így voltak, és már két éve vannnak együtt -most 19 éves a srác, és 24 éves a hölgy.

Üdv, 24/f

2011. jún. 21. 19:28
 22/23 anonim ***** válasza:
lol hölgy
2011. jún. 21. 19:39
 23/23 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm szépen a tanácsokat!! Én is szeretnék belevágni... van bennem egy kis bizonytalanság, de csak amiatt, hogy ez tuti szúrni fogja elég sok ember szemét. (Többek közt a srác anyukájáét) Már most furcsállja, hogy miért van a kicsike fiával egy 5 évvel idősebb vénasszony :)
2011. jún. 23. 16:54
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!