Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves fiúról fantáziálok, nem tudom kiverni a fejemből! Mit csináljak? 22/L
Augusztusban lesz 17, szóval, még be sem töltötte a 17-et. Én is nemrég töltöttem a 22-t.
Már 2-3 éve ismerem (akkor még nagyon gyerek volt, és annak is nézett ki), de az utóbbi 3 hónapban elég közel kerültünk egymáshoz. Sokat szoktunk beszélgetni, találkozgatni, hülyéskedni... Jól érzem magam vele! Eddig semmi nem volt köztünk csak 1-2 szenvedélyes csók. Rajta látom, hogy nagyon vonzódik hozzám, esetleg már többet is érez irántam...
Kicsit félek ettől az egésztől..nem tudom, hogy mit akarok tőle.. Tudom, hogy lefeküdnék vele, de nem csak egy kalandot akarok. Komoly kapcsolatra is vágyok, de nem tudom, hogy mire számíthatok tőle a kora miatt. Mit tegyek? Engedjek a vágyaimnak, és hagyjam magam sodródni az árral?
A barátnőimnek el sem merem mesélni, tuti flúgosnak néznének, ha elmondanám neki, hogy totálisan rá vagyok izgulva egy 17 éves fiúra.
mi ezzel a probléma ? nem vágom bár nekem a rekordom + 1.5 év de 17-22 arány hmm élveztem volna :) hím társam nevében : igen engedj a vágyaidnak :P
19F
ha 24+ srácok zúzhatnak 15-16 éves kislányokkal akkor te mér ne foghatnál magadnak egy zsenge f*szt? Jöjj össze vele, élvezd ki!
24/F
5 évvel idősebb csaj 17 évesen... biztos ,hogy maradandó szép emléket okoznál a srácnak, ha meg te is akarod akkor vágj bele
F/20
Kedves kérdező, megnyugtat, hogy ilyesmi problémával nem vagyok egyedül.
Megőrülök egy 17 éves fiúért, én most vagyok 21, és én is tartok az emberek reakcióitól, senkinek nem is említettem, mert tényleg bolondnak tartanának. Főleg, mert a korosztályomban sőt idősebbek közül is találnék magamnak, most is nem egy fiú udvarol nekem, szóval nem "velem" van a gond... egyszerűen vonzódom a fiúhoz, úgy, ahogy van... ááá:) tényleg jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. tudom, hogy tetszem neki, de szerintem nem foglalkozik velem, mert azt hiszi, hogy úgyis esélytelen... nem is tudom, hogy mondhatnám el neki ezt a vonzódást =)
Jah és én is róla fantáziálok, mindig eszembe jut, vele is álmodtam már nemegyszer..
Amúgy előtte sosem érdekeltek a fiatalabbak, egészen mostanáig, de ő... te jó ég, valahogy nagyon kívánom minden tekintetben.
Én is pont ugyan így vagyok vele!! :)
Lenne korosztályomból is, meg idősebb is. Illetve nekem sem volt azelőtt az esetem egy fiatal srác sem.. De most, áh, egyszerűen totálisan be vagyok zsongva. Nem telik úgy el 1-2 óra, hogy ne fantáziálgatnék róla.
Ő is eléggé "félős" úgymond. Szerintem tudja, hogy tetszik nekem, mégis néha elég bátortalanul közelít. Mintha azt hinné, hogy egyik napról a másikra megváltozott róla a véleményem. Pedig én meg alig várom, hogy végre megérintsen mondjuk egy intimebb területen... már vagy 50 féleképpen elképzeltem, hogy milyen lenne vele szeretkezni.. :) Tisztára nem vagyok normális.
De nem tudom, hogy merjek e én kezdeményezni, vagy várjam meg, amíg nagyobb bátorságra tesz szert. Mégsem szegezhetem neki, hogy annyira kívánom már, hogy nem tudok várni egy napot se és tegyen már végre a magáévá..:D
Szerintem Ő attól tart, hogy lepattintom, ha gyorsabbra fogja a tempót... Vagy nem tudom. Kicsit tanácstalan vagyok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!