Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 17 éves fiúról fantáziálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 17 éves fiúról fantáziálok, nem tudom kiverni a fejemből! Mit csináljak? 22/L

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz 17, szóval, még be sem töltötte a 17-et. Én is nemrég töltöttem a 22-t.

Már 2-3 éve ismerem (akkor még nagyon gyerek volt, és annak is nézett ki), de az utóbbi 3 hónapban elég közel kerültünk egymáshoz. Sokat szoktunk beszélgetni, találkozgatni, hülyéskedni... Jól érzem magam vele! Eddig semmi nem volt köztünk csak 1-2 szenvedélyes csók. Rajta látom, hogy nagyon vonzódik hozzám, esetleg már többet is érez irántam...

Kicsit félek ettől az egésztől..nem tudom, hogy mit akarok tőle.. Tudom, hogy lefeküdnék vele, de nem csak egy kalandot akarok. Komoly kapcsolatra is vágyok, de nem tudom, hogy mire számíthatok tőle a kora miatt. Mit tegyek? Engedjek a vágyaimnak, és hagyjam magam sodródni az árral?

A barátnőimnek el sem merem mesélni, tuti flúgosnak néznének, ha elmondanám neki, hogy totálisan rá vagyok izgulva egy 17 éves fiúra.

2011. jún. 21. 00:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ááá ne is mond, ha te nem vagy normális, akkor én sem, én is már mindenféleképpen elképzeltem magam vele, és egész nap kb. ezen jár az agyam:D:D:D Ma reggel is így keltem fel, hogy már ezen gondolkodtam... elég durva:)

Az már haladás nálad akkor, hogy ő azért tudja, hogy bejössz neki. Én sem tudom, hogyan kezdeményezhetnél. De szerintem ha ő nem fog még egy darabig, akkor átveheted az irányítást, elvégre idősebb is vagy, szóval nem hiszem, hogy ez gáz lenne... :D

Meg ahogy itt is írják, ilyenkor még nagyon örülnek a fiúk egy idősebb csajnak. :)

Én nem tudom, hogy mikor és hogy fogom elmondani neki, de már én is nehezen türtőztetem magam, előbb-utóbb muszáj lesz, különben felrobbanok:D

2011. jún. 21. 02:06
 12/23 A kérdező kommentje:
De beszélőviszonyban vagy vele? Mi a véleménye rólad? Szted bejössz neki? :)
2011. jún. 21. 02:08
 13/23 anonim ***** válasza:

Igen, abban, egy társaságban vagyunk kb. 1-2 hónapja ismerem, de igazából max. heti 1-2-szer látom... és olyankor dumálunk meg minden, és imádom, ahogy néz engem meg ahogy egymás szemébe tudunk nézni:)

Most várok valami alkalmat, amikor kicsit tudnánk kettesben maradni, mert általában mindig vannak körülöttünk...

Vagy esetleg ha lesz valami "bulisabb" este, ahol kicsit felszabadultabb, mert amúgy ő is az a félénk fajta! :)

2011. jún. 21. 02:15
 14/23 A kérdező kommentje:

:) Értem... Jó lenne, ha összejönne! Én drukkolok neked!

Én is tartok attól, hogy mit fognak szólni mások. Hiába nem akarok velük foglalkozni, egyszerűen mégis zavar. Habár, amíg csak így kettesben talizgatunk, addig úgysem tud róla senki semmit, de ha komolyabbra fordulna a dolog... na mindegy, ezen nem is filózok..

Majd meglátjuk, hogy mi lesz a következő talin... :)

Jóéjt!

2011. jún. 21. 02:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Justin Bieber mióta menő?...
2011. jún. 21. 04:04
 16/23 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy. :)

Értem én, hogy nem szokás 5 évvel fiatalabb pasival járni, még felnőtteknél se nagyon, pláne nem egy 22 évesnek. De ez nem bűn, meg nincs benne semmi rossz. Ha kölcsönösen bejöttök egymásnak, akkor nyugodtan összejöhettek.

Szerintem próbálj meg közeledni hozzá! ;)

25/F

2011. jún. 21. 05:05
 17/23 anonim válasza:

Nem olvastam el csak a kérdést.

Max. pár éves kapcsolat ha lesz egyáltalán belőle, de rohadtul báni fogod ha kihagyod.

2011. jún. 21. 07:34
 18/23 anonim ***** válasza:

Próbáld meg!

Igen még fiatal, lehet hogy nem te leszel élete párja, de ha meg sem próbálod, nem tudhatod meg.

Ismered az érzést, hogy ha kihagysz valamit utána rágod magad, hogy "mi lett volna ha?"!

Ne kövesd el ezt a hibát.

Szerintem ha vonzódik hozzád ő is akkor hajrá. Lehet hogy ő lesz életed párja, lehet hogy nem. De ezen nem szabad aggódni. Tart ameddig tart, de legalább megtudod mire volt érdemes az egész kapcsoalt.

Mert mi történhet? Kiderül, hogy nagyon gyerek még, vagy ha érettségi után továbbtanul és messze kerül tőled, és hasonló szarságok amik tönkre tehetik, de lehet hogy pont ő lesz az igazi és neki is te. Sosem derül ki ha nem próbálod meg!

Kezdj bele! Én ezt tenném!

2011. jún. 21. 08:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Simán vágj bele! Mi baj érhet? Tartós lesz a kapcsolat és hosszú távon együtt maradtok? Ha igen, akkor azért vágj bele, ha nem, akkor meg azért, hogy mindkettőtök élvezze ezt a szép nyarat és egymást.
2011. jún. 21. 08:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Vágjunk bele!Csak egy apró jelet adjon,hogy a fiú megtudja,hogy tetszik önnek.

Üdv.:Joshi Bharat

2011. jún. 21. 09:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!