Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez baj vagy ciki vagy természe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baj vagy ciki vagy természetes? FONTOS (maszturbálás)

Figyelt kérdés
Ciki vagy baj vagy természetes hogy maszturbáció közben van hogy alkalmanként bepisilek?:S (lány)
2011. jún. 20. 23:23
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Érdekes, én is szoktam közben érezni hogy pisilnem kell, de bepisilni mégsem szoktam, pár pillanat múlva elmúlik. Szerintem is záróizom probléma lesz, menj el dokihoz! :) 16/L
2011. jún. 21. 16:04
 22/27 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a barátod perverz és szereti a pisiszexet...ha így van, semmi ok az aggodalomra!
2011. júl. 18. 18:52
 23/27 anonim ***** válasza:

xDDD

Egyébként hány éves vagy? (ha már szüzességről azt mondod hogy korai ,de a kinyalás már korrekt lenne?)

2011. júl. 28. 20:03
 24/27 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, de

ha feszes, tele hólyagod van, megtelnek a genitáliák is vérrel, (mivel az izom megfeszül, hogy ne pisilj be) ez hasonlíthat arra az érzésre mint amikor felizgulsz.

Velem is előfordult már, hogy masztiztam, és utána rögtön wc, vagy maszti előtt elmentem wc-re, és elmúlt.

2011. júl. 28. 20:40
 25/27 anonim ***** válasza:
A maszturbálás egy olyan dolog amit te otthon egyedül csinálsz, senki sem lát. Ilyenkor semmi nem ciki :)
2011. júl. 28. 20:46
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem nem árt, ha ezt megnézegeted: ;)

[link]

2011. júl. 28. 20:56
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem bepisilsz, hanem a puncid elspriccel.

Squirting az angol neve. Nézz utána.

Ha érdekel a dolog, hogy mi ez, hogyan működik írj!

Ez egy természetes dolog, van akinek van van akinek nem.

Ja és ha elélvezés előtt azt érzed bepisilsz, hagyd, bár úgy tűnik hagyod. És ez jó! :)

Ne ijedj meg nem pici, semmi köze hozzá.

2011. júl. 28. 23:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!