Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez baj vagy ciki vagy természe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baj vagy ciki vagy természetes? FONTOS (maszturbálás)

Figyelt kérdés
Ciki vagy baj vagy természetes hogy maszturbáció közben van hogy alkalmanként bepisilek?:S (lány)
2011. jún. 20. 23:23
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
de....ha nyal..szerintem akkor is bepisilnék :S
2011. jún. 20. 23:55
 12/27 anonim ***** válasza:
egyébként érdekes, hogy én mint pasi, sokszor éreztem úgy korábban hogy amikor épp cumizott a csaj és már majdnem elmentem hogy úgy éreztem mintha épp nagyon kellene pisilnem.. szar érzés volt mert elkezdtem arra koncentrálni nehogy sárgát kapjon a csaj fehér helyett :S ez miatt sokáig nem is tudtam franciázástól elélvezni, de aztán a gyakorlat azt mutatta hogy mindig fehéret kapott :) persze most nem az én gondomról van szó, csak gondoltam megemlítem :) Figyi a leírtak alapján azt veszem ki a szavaidból hogy csak egy nagyon pici jön, az meg őszinténszólva engem nem érdekelne, csinálnám tovább amíg bírod :DDD no para
2011. jún. 21. 00:00
 13/27 anonim ***** válasza:
h jött ide a nyalás ? nem véletlenül mondtam újat .. az még nem feltétlenül lesz vér gáz de ha szájba kened na az már igen
2011. jún. 21. 00:02
 14/27 A kérdező kommentje:
köszii :)
2011. jún. 21. 00:02
 15/27 anonim ***** válasza:
a hüvelytorna az pl hogy bedugod a hüvelyedbe az egyik ujjad vagy mondjuk egy vékonyabb filctollat, és próbálsz rárászorítani az izmaiddal, szorít, elenged, szorít, elenged, stb, ezt csinálod minden nap és akkor erősebbek lesznek a hüvelyi izmaid, de mondom ez most ebben az esetben nemtudom segít-e... később szex közben viszont lesz haszna :)
2011. jún. 21. 00:03
 16/27 anonim ***** válasza:
úgy jött ide a nyalás hogy attól fél ha nyalás közben belepisil a pasija szájába az nem biztos hogy túl kellemes... egyiküknek sem
2011. jún. 21. 00:06
 17/27 A kérdező kommentje:
igen,és nagyon félek a reakciótól :(:( nem tudom mit csináljak
2011. jún. 21. 00:10
 18/27 anonim ***** válasza:
pisi elötte, aztán próba, pasid elött pedig nincs semmi szégyellni valód!!
2011. jún. 21. 00:11
 19/27 A kérdező kommentje:
igaz h nincs szégyelni való de milyen mér h szájba pisilem?:S hirtelen azt sem tudnám mit mondjak neki
2011. jún. 21. 00:16
 20/27 anonim ***** válasza:
akkor neki is mond el hogy mit tapasztaltál, és hogy ez van. én megyek aludni, vár a munka, többit levélben. Ha szeretnél még kérdezni állok rendelkezésedre. Jó éjt
2011. jún. 21. 00:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!