Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj vagy ciki vagy természetes? FONTOS (maszturbálás)
Figyelt kérdés
Ciki vagy baj vagy természetes hogy maszturbáció közben van hogy alkalmanként bepisilek?:S (lány)2011. jún. 20. 23:23
1/27 anonim válasza:
szerintem nem ciki (úgyis csak magadnak csinálod, masztizásban nincs ciki), de menj el előtte pisilni inkább, mert higiénikusabb...
2/27 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy ha a barátom előtt csinálom akkor ő mit szólna ehhez?:S:s lenézne vagy nagyon ciki égő lenne?:S azt sem tudnám h mit szóljak hogy mért volt vagy áhhh..
2011. jún. 20. 23:34
3/27 anonim válasza:
hmm több dolog is eszembe jutott..
Egyrészt ha ilyen gondod van, akkor maszti előtt pisilj egy nagyot :)
Másrészt ha tényleg pisi akkor lehet hogy van valami záróizom problémád, de... biztos hogy pisi? Tudod vannak csajok akiknek extrém sok nedvük van(ritka de van ilyen), és ilyen helyzetben akár annyi nedvük is lehet maszti után úgy néz ki az ágy/padló bármi mintha bepisiltek volna... először ezt csekkold szerintem
4/27 A kérdező kommentje:
érzem mikor kijön :S:S és pisi szaga van ha megszagolom...és olyasmi mint a víz...a nedv meg sűrűbb :S
2011. jún. 20. 23:37
5/27 A kérdező kommentje:
és nem lesz olyan semmi...a nunimon rajta marad..ritka ha a fenekemre ráfolyik...és meg sem kell törölnöm..eltűnik a nedvemmel együtt
2011. jún. 20. 23:39
6/27 anonim válasza:
értem, figyu én azt tudom hogy én problémáznék ha barátnőmnél ilyen jelenség fordulna elő... 24F 23:35ös voltam
7/27 A kérdező kommentje:
mit tegyek?:S próbáljam ki h pisilek előtte és ha megtörténik és megint bepisilek...akkor miit?:S
2011. jún. 20. 23:47
8/27 anonim válasza:
az elötte való pisilős módszert azt javasolnám igen, azon gondolkodok hogy hüvelytornás gyakorlatok ebben az esetben segítenének-e, ezt most nemtudom meghatározni.. szex közben is van ez? vagy szűz vagy? 24F előbbi - Bodesz
9/27 anonim válasza:
hát akkor majd mondanak vmi okosságot XD try aztán kiderül am részemről eléggé helyzet függő h mit reagálnék rá [mondjuk az érdekelne h mi célból akarsz barátod előtt masztizni ha már ott van akkor végezze ő a munkát neki is van úja nem de ?:D]
10/27 A kérdező kommentje:
mi az a hüvelytornás gyakorlat?és igen,szűz vagyok még..korai lenne elveszíteni
2011. jún. 20. 23:54
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!