Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire veszélyes?
Ő lenne az első férfi az életemben. Több még nem történt de célozgatott már az orális kényeztetésre.Azonban engem nagyon zavar, hogy neki sok alkalmi kapcsolata volt már eddig.Arról nem is beszélve hogy tudom, hogy az orális szex útján is számtalan betegséget el lehet kapni amiről még ő sem tudhat.Félek emiatt.Valóban ennyire veszélyes?
L/18
Amit orális úton elkaphatsz és halálos - is lehet - az a HIV. Ezt szűrvizsgálattal ki lehet szűrni.
Egy lánytól hallottam olyat, hogy visszatérő fertőzést kapott a barátjától, aki ugyan atom hűséges, keresztény fiú volt, így nem volt híve a kalandoknak, épp csak b*szott rendszeresen fürdeni ami viszont ugyanolyan "veszélyes" mintha random nőkkel szexelt volna.
Bármi más higiéniai hiányból eredő fertőzés megelőzhető tisztálkodással, de ha már elkaptad, akkor is gyógyítható.
Ha a barátod tekintettel van rád, megkérheted, hogy menjen orvoshoz, én is megkértem a barátomat, mert ő is sok lánnyal volt, és fogamzásgátlót akartam szedni. Ő meg elment minden szó nélkül, szerencsére egészséges.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!