Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire veszélyes?
Ő lenne az első férfi az életemben. Több még nem történt de célozgatott már az orális kényeztetésre.Azonban engem nagyon zavar, hogy neki sok alkalmi kapcsolata volt már eddig.Arról nem is beszélve hogy tudom, hogy az orális szex útján is számtalan betegséget el lehet kapni amiről még ő sem tudhat.Félek emiatt.Valóban ennyire veszélyes?
L/18
Igen,nagyon veszélyes,például a szájrák így terjed,meg rengeteg más betegség,ami leginkább a nőket fenyegeti.Én soha nem mennék bele.Sok alkalmis kapcsolat után pláne.Az ilyenekbe bele is lehet halni,csak az emebrek 95% nem ismeri a veszélyeket,de lehet védekezni az ilyen fertőzések ellen.Van valami nemi szerv tisztító,valamilyen tea,nem tudom a nevüket,az interneten keress rá a méhnyakrák elleni védekezésre,vagy hasonlóra.Továbbá fontos,hogy szex előtt fürödjetek,de jó alaposan.Így sem lehet teljesen kivédeni mindent,de sokat használhat.
(Véleményem szerint az orális szex gusztustalan.Minek kell egymás szájába tenni azt a ¸¸dolgot˝ ,amin egy egyfajta végtermék jön ki?! Gusztustalan,persze mindenkinek más véleménye van róla...)
(A teás vagyok)
Amúgy max küld el vizsgálatra,akkor kiderül,hogy mi van benne.Nem biztos,hogy kijön rajta a fertőzés,amit magában hordoz.A férfiak gyakran csak hordozók,és nekik csak 40 éves koruk felett szokott kijönni a fertőzés,persze vannak kivételes esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!