Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Hogy lehet titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Hogy lehet titeket ravenni a szexre?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 22:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

tegnap 08:30

Nagyon köszi a képeket! Igazán tiszteletreméltó hogy ez a nyíltság amivel felraktad magad a netre.

Szerintem szép lány vagy és nagyon szexi is. Én simán elkapnálak!

Mint mondtam, ha a barátod nem változtat a hozzáállásán akkor nincs mit tenned ugyanis egyetlen kapcsolat sem életképes a megbeszélés képessége nélkül!!!!!!! Ha erre nem képes érted, kettőtökért, akkor ennyi!

Szerintem ezt így meg kéne neki mondani minden finomkodás nélkül!

Amúgy meg szerintem a külsőd bőven megengedné, hogy sokkal nőiesebb dolgokat hordj! Illetve jóval merészebbeket. Egy új frizura se lenne rossz, mondjuk vörösben, de ne visszafogottan, mert akkor el fog veszni az éle.

Nézd meg a jobbra lévő reklám címlapját!:

[link]

Csak a címlapon van egy csomó jó összeállítás. Egy nő ne csak szép és jó legyen, de nézzen is ki szépen és jól! :)

A barátod pedig, ha nem akar téged, akkor hidd el fél perc alatt találsz pótlást!!!!

2011. jún. 22. 07:37
 32/32 anonim ***** válasza:
Hát ha van kedved,én simán beválalnálak napi 4-5 körre...szerintem nagyon szép csaj vagy...és nem tom mi lehet a pasid baja,h nem akar megdöngetni 1 ilyen sexy csajt...de ha bármi balúl sülne el a barátoddal,én elmondom h nagyon tetszel,és rámírhatnál priviben
2011. jún. 24. 10:44
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!