Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Hogy lehet titeket ravenni a szexre?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 22:15
21/32 Xaba89 válasza:
mar probaltad??? akkor a pasid elege erdekes... a nagykonyvben meg van irva hogy a pasik elsodleges dolguk a vilagon a muff hegesztese akik ezt ajanlasra se teszik azok nem eletkepes peldanyok:P de ha ennyire kell a szex gyere es elkenyeztetlek en ugy hogy a pasid utan nem fog tobbet fajni a fejed:>
22/32 A kérdező kommentje:
tisztelem a baratomat, és nem fogom megcsalni. de kedves tőled :D
2011. jún. 21. 11:30
23/32 Xaba89 válasza:
ez nem lenne megcsalas csak proba tetel:P ha utana is visszavagynal hozza akkor szereted ha nem akkor meg nem:P
24/32 A kérdező kommentje:
:D
2011. jún. 21. 11:54
25/32 anonim válasza:
szerintem kezdtek kihűlni :(
a pasid minimum elkezdett megunni...:(
velem is volt már hasonló,csak a pasi 2 év után mondta be az unalmast azzal, hogy nem élvezi a szexet velem és elege van a nyafogásomból.nálunk is így kezdődött, és rá 1 hónap a vége. rólam meg csak annyit,hogy jól szaxizok, gyakran csináltuk egymásnak is, és akkor nem panaszkodott a nyafogásom meg annyi, hogy hetente párszor levitettem vele a szemetet.nem halt bele...
26/32 anonim válasza:
de ez egyénfüggő, nem akarok rád ijeszteni. :)lehet hogy csak én jártam meg vele.
egyébként többet tudnánk itt segíteni, ha ismernénk a pasidat :)
27/32 megmondom válasza:
Kövezzetek meg, de szerintem a napi 2-3-ra már lehet azt mondani, hogy szexmániás... :))
28/32 A kérdező kommentje:
12:22 -lehet :)) ...elozo pasimmal, ha mondjuk egyutt toltottuka hetveget, napi 5-6 menet volt a norma. ő akkor 24-25 éves volt. lehet nagyon megszoktam ezt, azért is keveslem ami a mostani párommal van
2011. jún. 21. 12:26
29/32 Xaba89 válasza:
velem napi 8,9 is beleferne:)) egy jo kis felszabadito szexmaratonert mindent:))
30/32 anonim válasza:
Ha valaki egy ilyen helyes lánnyal nem akar szexelni, az meg se érdemli...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!