Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Hogy lehet titeket ravenni a szexre?
tehat akkor neked az a bajod h tobb sexet igenyelsz mint a parod es o ezt nem teljesiti, vagy csak ritkan?!...
ezt vele beszeld meg h mit merre es miert.....
nem tudom...nem sértésből mondom de lehet nem kíván téged, de szerintem nem veled van a baj
elég furcsa a párod...
meg kell hagyni én még nem dugtam ,de már nagyon szeretnék:D
persze olyas vkivel akit szeretek is. de ez tényleg fura hogy a srác ilyen elzárkózó .ha nekem ilyen nőm lenne;)
inkább az van bennem sokszor hogy próbálom elhitetni a csajjal hogy lexarom ,hogy egy kicsit tiszteljen ,közbe pedig pont az ellentéte(mármint h szeretem mint a éhes kutya a csirkecombot).
Elég nehezen.
A fiúk szája sokkal nagyobb, mint a tényleges képessége. A szöveg tízszer annyi mint a tettek. Fiatalon gyors magömlés, később már az se.
tegnap 22:27
Szét fogtok menni, vagy boldogtalanok lesztek, ahogy ez a csávó hozzááll a közös dolgaitokhoz!!!
Megnézhetlek képen ? Kíváncsi vagyok milyen az a nem csúnya csaj! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!