Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok? 5 év után tegnap végre leszopott a barátnőm!
Figyelt kérdés
Eddig nem tudta magát rávenni az orálra, én meg nem erőltettem, gondoltam az nem vezet jóra. Mostanában néha már kóstolgatta, míg tegnap megtörtént a dolog! És tetszett is neki, uh nem riadt el tőle, lesz folytatás!!! :D2011. jún. 20. 21:16
31/33 anonim válasza:
Utolsó,vagy csak nem tudod!Vagy mindig kutakodsz a gépén?
32/33 A kérdező kommentje:
00.09, szerintem akkor lenne igazad, ha kiírtam volna facebookra, arccal, névvel, vagy a haveroknak dicsekednék. Ha bennem volt ez a vágy, hogy kibeszéljem ezt magamból, szerintem az arra legalkalmasabb helyen tettem, úgy, hogy ne fájjon senkinek. Nem adtam ki sem őt, sem magunkat.
Érdekes, hogy vannak nők, akik romantikus álomvilágban élnek, és nem mernek szembenézni azzal, hogy mi van a pasik agyában. Pl. Az én pasim rá sem néz más nőkre, és magához sem nyúl soha, mert tőlem mindent megkap. Persze.
Fel tudnék sorolni egy csomó dolgot, ami a helyzetemben az 5 év alatt szemétség lett volna, mégsem tettem meg. Szerintem szerencsés a barátnőm, és én is szerencsés vagyok vele.
2011. jún. 21. 07:12
33/33 anonim válasza:
Akik itt rosszmájúskodnak azzal nem kell foglalkozni.Kedves kérdező,az ilyenek csak irigyek,h neked megtették,vagy a csajra,h meg merte tenni.Sokan nagyon szeretnék csinálni,de maguk is félnek bevallani.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!