Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szóltok? 5 év után tegnap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok? 5 év után tegnap végre leszopott a barátnőm!

Figyelt kérdés
Eddig nem tudta magát rávenni az orálra, én meg nem erőltettem, gondoltam az nem vezet jóra. Mostanában néha már kóstolgatta, míg tegnap megtörtént a dolog! És tetszett is neki, uh nem riadt el tőle, lesz folytatás!!! :D
2011. jún. 20. 21:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
sztem meg fontos h ezt megossza:D persze nem magát a tényt,hanem amit írt h nem erőltette és megtette magától a csaj..példát lehet venni róla ;):)
2011. jún. 20. 21:58
 22/33 Zsolttötötötötö válasza:
Nekem ehhez általában max 2 hét kell...De hát kinek mi jutott....:D
2011. jún. 20. 21:58
 23/33 anonim ***** válasza:
mert mi nők sem vagyunk egyformák..nem mindenki szereti...lehet én se tettem volna meg ha egyfolytában azt hallgattam volna h "nah mikor sz*psz már le??"..az én döntésem volt,más kérdés h én szeretem csinálni:P:D
2011. jún. 20. 22:00
 24/33 A kérdező kommentje:
21.43: ugyan már, itt mindenki arról ír, hogy mit csinál az ágyban... :)
2011. jún. 20. 22:03
 25/33 anonim ***** válasza:
ez a lényege h megbeszéljük ki mit hogyan szokott,tanácsokat adjunk...nem??:)
2011. jún. 20. 22:07
 26/33 anonim ***** válasza:
Akit izél,h itt osztod meg az csak irigykedik, h habár későn,de legalább megtette a barátnőd.Gratula,és reméljük lesz még sok ilyenben részed tőle!:D
2011. jún. 20. 22:15
 27/33 anonim ***** válasza:
szerintem ez jó! :) most már ha egy picit bátrabb lesz a lány, akkor te is légy bátrabb, és nyald ki a barátnődet. És ne légy kuka: mondd meg neki, hogy szopjon, bátran!
2011. jún. 20. 22:31
 28/33 anonim ***** válasza:
22:00-ás vagyok..csak annyit fűznék még hozzá,hogy ha tetszett ahogy csinálta akkor ezt mondd neki,jelezd neki közben is h élvezed amit csinál,ne csak feküdj/állj ott és élvezd a helyzetet...a legtöbb nőnek fontos a megerősítés,pláne hogy kezdő,na meg ilyen kérdésekben mindig..:) aztán csak hajrá;)
2011. jún. 20. 22:39
 29/33 anonim ***** válasza:
Azt hogy rosszul tette, hogy meggondolta magát. Mert te egy bunkó f@sz vagy, hogy itt dicsekszel vele.
2011. jún. 20. 22:56
 30/33 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek, sajnálom szegény lányt. Nagyot csalódnék, ha megtudnám a párom ide kiírja a dogokat, de szerencsére ekkora idiótákkal még nem hozott össze a sors.
2011. jún. 21. 00:09
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!