Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok? 5 év után tegnap végre leszopott a barátnőm!
Figyelt kérdés
Eddig nem tudta magát rávenni az orálra, én meg nem erőltettem, gondoltam az nem vezet jóra. Mostanában néha már kóstolgatta, míg tegnap megtörtént a dolog! És tetszett is neki, uh nem riadt el tőle, lesz folytatás!!! :D2011. jún. 20. 21:16
11/33 anonim válasza:
nem önző f@sz vagyok de énse ujjongok azzal h engem első alkalomra leszopott a csajom...istenem örülök neki énis mindent megteszek azért h neki jólegyen de nem jelentem ki...
12/33 anonim válasza:
Most miért baj az, ha valaki örül? :) 5 év az hosszú, és végre teljesült egy vágya. Szuper ^^
13/33 A kérdező kommentje:
jól van már, nem kell magyarázkodni, nem szívom mellre...
2011. jún. 20. 21:27
14/33 A kérdező kommentje:
21.26-nak szólt.
2011. jún. 20. 21:28
15/33 anonim válasza:
vörös szőnyeg! dobpergés! harsonaszó! szűzlányok!
16/33 anonim válasza:
én nem is neked írtam haver hanem a 3. kommentelőnek:) attól független fura szokásaid vannak h így nyíltan örülsz de tudod mit gratu...:D főleg ha jól csinálta
17/33 A kérdező kommentje:
na, köszi! :D
2011. jún. 20. 21:39
18/33 anonim válasza:
Szerintem ez nem közöröm tárgya! Azt, hogy mit (vagy mit nem) csináltok az ágyban, azt tártsátok meg magatoknak!
19/33 anonim válasza:
Hadd írja ki, ha ez neki boldogság:D
graat.:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!