Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? El tudom fogadni ha 2 fiú meleg, pl 2 emo, vagy scene fiú csókolózik sztem azzal semmi baj nincs, sőt. De a féltesóm lezbi, és valahogy hányok tőle mióta előbújt:S
Pedig én fiú vagyok, de egyszerűen az agyamba beférkőzte magát az a gondolat, hogy amikor a mellettem lévő szobában vannak, miket csinálhatnak. És ez annyira undorító:S Pedig nem vagyok ennyire elutasító, de ez nem megy. az apám és az anyám mióta a testvérem ezt bejelentette folyamatosan veszekszik. szétmegy a család. de a nővérem csak hordja haza a nőjét....:S
Mit tegyek? nagyon elutasító vagyok? vagy miért vagyok ilyen?
18/f
első vok
hét én nem viccből mondtam helyedben már kúrnám mindkettőt kit érdekel h a testvérem
szegéééény pici emo....
Micsoda nagy problámáid vannak. Elmesélem neked, hogy működik egy férfi. (csak hogy legalább tudj róla):
Egy férfiember azon akad ki, ha két srác csókolózik. Nem,nem is kiakad, hanem elhányja magát. Belegondolni is rossz.
Ellenben ha 2 nő smárol meg játszanak egymással: az jóóóó! Izgató, stb.
Jól érzed: nálad fordítva vannak a dolgok. Lehet, hogy meleg vagy?
Hogy mondhat ilyet egy 18éves tesztoszterontól tengő, heteronak mondott srác, hogy nincs azzal baj, ha 2 fiú smárol? Emo ide, emo oda.... RATYISÁG!!
"jól áll az emo haj" 2. számú bizonyíték meleg hajlamodról. Nem, az senkinek nem áll jól.
De hogy még a ruhák is mennek az arcodhoz, hű ez a pont az i-re.
nem tudom hogyan csinálhattad ezt...az "l" és az "f" betű nincs is közel egymáshoz...nem gépelhetted el.
AMúgy pedig én örülnék neki
Jó biztos kellene egy kis idő mire megszoknám hogy a csaj nem hozzám jön hanem a nővéremhez...De biztos leskelődnék.
NA DE AZ HOGY A FÉRFI MELEGEKET ELISMERED..NA ITT KEZDŐDIK A FILM...ninsc bajom a melegekkel nem azért írom. hanem azért mert az nem normális hogy két csajt nem bírsz egymáson de két fiút igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!