Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? El tudom fogadni ha 2 fiú meleg, pl 2 emo, vagy scene fiú csókolózik sztem azzal semmi baj nincs, sőt. De a féltesóm lezbi, és valahogy hányok tőle mióta előbújt:S
Figyelt kérdés
Pedig én fiú vagyok, de egyszerűen az agyamba beférkőzte magát az a gondolat, hogy amikor a mellettem lévő szobában vannak, miket csinálhatnak. És ez annyira undorító:S Pedig nem vagyok ennyire elutasító, de ez nem megy. az apám és az anyám mióta a testvérem ezt bejelentette folyamatosan veszekszik. szétmegy a család. de a nővérem csak hordja haza a nőjét....:S
Mit tegyek? nagyon elutasító vagyok? vagy miért vagyok ilyen?
18/f
2011. jún. 20. 20:50
1/17 anonim válasza:
inkább próbálj meg becsatlakozni hozzájuk... :P
2/17 A kérdező kommentje:
nagyon vicces...
2011. jún. 20. 20:58
3/17 anonim válasza:
hát ha a melegek okék, de a leszbik nem, akkor lehet, hogy te is meleg vagy! :O
4/17 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy az vagyok, csak nem tom' miért vagyok ilyen. mert pl egy fiú fiú páros, meg egy lány fiú sztem rendben van, de 2 fiús lány, Anettka imitátor valahogy kaparja a torkomat, és emiatt lelkiismeret furdalásom van, mert a testvérem félig....
2011. jún. 20. 21:04
5/17 anonim válasza:
végülis érthető, én is kiakadnék, ha a testvérem ilyet csinálna :S
6/17 A kérdező kommentje:
jó de most képmutatónak érzem magamat, mert pl én meg EMO vagyok, és ő elfogad ilyennek, de én bezzeg nem tudom:S
2011. jún. 20. 21:11
7/17 anonim válasza:
türelem kell...lassan elfogadod...mást nem tehetsz
8/17 anonim válasza:
és nem gond, ha 2 emós csókolózik, sőt XD Egyébként hogyhogy emós vagy, nekem normálisnak tűnsz :O Lehet, hogy azért nem zavarja a féltesódat, mert nincs is zavaró benned...
9/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok igazi EMO, csak jól áll a frizura, meg a ruhák, mennek az arcomhoz.
2011. jún. 20. 21:18
10/17 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit csinálni, el kellene fogadnod őt olyannak, amilyen. Ha már ő is "elvisel" téged. Az, hogy emiatt családi gondok vannak, viszont az ő sara, és legalább vehetné a fáradságot, hogy nem viszi fel a nőket hozzátok, mivel balhé van belőle. De persze felmerülhet, hogy akkor esetleg a másik félnél se lehetnek, és az utcán kéne "csinálniuk" vagy ki tudja milyen körülmények között... Nem irigyellek, drukkolok, hogy mindenki elfogadja vagy kiderüljön, hogy ez csak egy kósza hóbort volt, és aztán visszatért a pasikhoz. Sok ilyen van, sőt, a többség ilyen... nem feltétlen mondom azt, hogy divatleszbi, de személyes ismerősöm is egyszer csak kipróbálta lánnyal, és egy darabig lányokkal járt és randizott. Később visszatért. Kitartás! :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!