Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj, tudnék valahog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj, tudnék valahogyan változtatni ezen?

Figyelt kérdés

18/L vagyok a barátom 23.

Még szűz vagyok és 3 hónapja vagyunk együtt.

A múltkor kicsit izgalomba jöttünk és a barátom elkezdte a csiklómat izgatni. Nos tudni kell, hogy nekem még sohasem volt hüvelyi orgazmusom, csikló orgazmusom viszont volt, de azt is magamnak csináltam, zárt, befeszített lábakkal.

Ahogy a barátom izgatott nagyon jól esett, jó érzés volt, elengedtem magam, nem stresszeltem, nem is gondoltam semmire, csak élveztem a helyzetet, de fél óra elteltével sem volt még orgazmusom, még csak be se nedvesedtem.

Tudom, hogy velem van a baj, de ezek szerint az ágyban sem leszek jó neki? Soha nem lesz orgazmusom? Tudom, hogy a legtöbb nőnek nincs orgazmusa, de nem szeretnék beletartozni. A páromnak nincs ilyen problémája, én tökéletesen fel tudom őt izgatni, de engem valahogy nem lehet.

Segítsetek!

2011. jún. 20. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 6 hónap szex (nem petting, szex) után volt az első orgazmusom, 9 hónap után lett rendszeres.
2011. jún. 20. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Azoknak a nőknek akiknek nincs még csikló orgazmusuk sem párjukkal, azoknál sztem a férfivel van a baj. Én túl vagyok egy 6 éves és egy 3 éves kapcsolaton, egyik kapcsolatomban sem élveztem a szexet, nemhogy orgazmusom lett volna. Idétlen, érzéketlen, p.öcsök voltak. Azthitték az jó amit csinálnak és velem van a baj, már én is elhittem. Aztán jött a mostani párom, aki megmutatta, hogy igenis lehet élvezni a szexet, igaz, hogy egy év kellett hozzá, hogy szex közben is legyen orgazmusom, de legalább előtte is élveztem nem az volt, hogy na gyorsan már mert jön a filmem... Szóval sztem nem veled van a baj, főleg így hogy még nem is volt szex, nem tudhatod mit hoz még ki belőled a pasid.
2011. jún. 20. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:

csináld előtte, ahogy szoktad, vagy mondd neki, hogy hogy a jó neked. úgy menni fog talán:) aztán később meg máshogy is:) ne izgulj, bele fogsz jönni, ha értelmes fickó, akkor emiatt nem hagy el:)

egyébként... hüvelyi orgazmusom még nekem sem volt, habár élvezem nagyon a szexet, viszont ha a behatoláshoz csikló izgatás is párosul, akkor huh! de nekem is kell 30-40 perc az orgazmushoz... szerencsére általában bírja a párom a strapát:)

2011. jún. 20. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!