Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj, tudnék valahogyan változtatni ezen?
18/L vagyok a barátom 23.
Még szűz vagyok és 3 hónapja vagyunk együtt.
A múltkor kicsit izgalomba jöttünk és a barátom elkezdte a csiklómat izgatni. Nos tudni kell, hogy nekem még sohasem volt hüvelyi orgazmusom, csikló orgazmusom viszont volt, de azt is magamnak csináltam, zárt, befeszített lábakkal.
Ahogy a barátom izgatott nagyon jól esett, jó érzés volt, elengedtem magam, nem stresszeltem, nem is gondoltam semmire, csak élveztem a helyzetet, de fél óra elteltével sem volt még orgazmusom, még csak be se nedvesedtem.
Tudom, hogy velem van a baj, de ezek szerint az ágyban sem leszek jó neki? Soha nem lesz orgazmusom? Tudom, hogy a legtöbb nőnek nincs orgazmusa, de nem szeretnék beletartozni. A páromnak nincs ilyen problémája, én tökéletesen fel tudom őt izgatni, de engem valahogy nem lehet.
Segítsetek!
csináld előtte, ahogy szoktad, vagy mondd neki, hogy hogy a jó neked. úgy menni fog talán:) aztán később meg máshogy is:) ne izgulj, bele fogsz jönni, ha értelmes fickó, akkor emiatt nem hagy el:)
egyébként... hüvelyi orgazmusom még nekem sem volt, habár élvezem nagyon a szexet, viszont ha a behatoláshoz csikló izgatás is párosul, akkor huh! de nekem is kell 30-40 perc az orgazmushoz... szerencsére általában bírja a párom a strapát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!