Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Állandóan kívánom a sexet, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan kívánom a sexet, a nap 24 órájában képes lennék szeretkezni pedig már nem vagyok olyan fiatal. Normális ez?

Figyelt kérdés
38 éves elmúltam és nő vagyok,folyamatosan sexre vágyom amikor vége én kezdeném újra sőt abba sem hagynám,mielőtt azt írnátok nimfomán vagyok hát NEM!!A nimfománok nem elégülnek ki én nagyon is......:)
2011. jún. 20. 17:30
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Kedves 24 éves fiú,semmi gond:)

Bár én annyit kérdeztem,hogy (...szerintetek normális-e,hogy folyton kívánom a sexet?)tehát nem partnert keresek ennek ellenére nem kevés felajánlást kaptam priviben:)

Szeretem ha egy pasival lehet beszélgetni ezért nagyon szívesen válaszolok neked,de előtte elmondom neked,hogy hasonló kérdést tettem már itt fel 2 éve és egy nem nyomulós nálam 10 évvel fiatalabb fiúval több mint egy hónapi beszélgetés után(akkor már msn-en)taliztunk és egy mindent elsöprő 7hónapos kapcsolatunk volt,amire melegszívvel emlékszem vissza:):)Tehát nincs korbeli függvénye a dolognak,sőt ha hiszed ha nem még képen sem látott úgy jött több száz km-ert hozzám első alkalommal.

Engem is ha megfog a benső akkor el is felejtem jó ideig,hogy kérjek egy képet:)meg fogsz lepődni de az intim méretet meg szoktam kérdezni,természetesen nem azzal támadom le de amikor olyan fázisában tartunk a beszélgetésbenakkor oda kanyarodok,és eládulom neked 15-től felfelé tetszik a dolog:)de ez nem jelenti,hogy ha 14 akkor elfutok ,de pl egy11cm,vékony dolgot meglátod annyira nem megyek a falnak ,nem hoz tűzbe.. a SZEM AMI NEKEM FONTOS.Nemhiába a szem a lélek tükre....:)szeretem ha inkább barna:)

De nem igazán külső alapján ítélek.Remélem kielégítettelek a válaszommal:)Mindezt privibe írtam volna de nem lehetett neked:(

2011. jún. 23. 07:15
 32/32 A kérdező kommentje:

Drága utolsó válaszoló,hol van az a kérdésemben,hogy nem találok sexpartnert??Hidd el a valóban túlfűtott egészségügyisek között aki akar mindenki talál partnert,köztük én is elfogyasztottam pár dokit:):)

Nem ez volt a kérdésem,de nincs gond:)

Tudod az egészségügyisek azért túlfűtöttebbek,mert,sexi a fehér köpeny és hosszú éjszakai ügyeletek vannak mindenhol ágy:)és amikor nyugi van alszik mindenki akkor bizony mély beszélgetésekbe lehet kezdeni...:)

2011. jún. 23. 07:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!