Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan kívánom a sexet, a nap 24 órájában képes lennék szeretkezni pedig már nem vagyok olyan fiatal. Normális ez?
Kedves 24 éves fiú,semmi gond:)
Bár én annyit kérdeztem,hogy (...szerintetek normális-e,hogy folyton kívánom a sexet?)tehát nem partnert keresek ennek ellenére nem kevés felajánlást kaptam priviben:)
Szeretem ha egy pasival lehet beszélgetni ezért nagyon szívesen válaszolok neked,de előtte elmondom neked,hogy hasonló kérdést tettem már itt fel 2 éve és egy nem nyomulós nálam 10 évvel fiatalabb fiúval több mint egy hónapi beszélgetés után(akkor már msn-en)taliztunk és egy mindent elsöprő 7hónapos kapcsolatunk volt,amire melegszívvel emlékszem vissza:):)Tehát nincs korbeli függvénye a dolognak,sőt ha hiszed ha nem még képen sem látott úgy jött több száz km-ert hozzám első alkalommal.
Engem is ha megfog a benső akkor el is felejtem jó ideig,hogy kérjek egy képet:)meg fogsz lepődni de az intim méretet meg szoktam kérdezni,természetesen nem azzal támadom le de amikor olyan fázisában tartunk a beszélgetésbenakkor oda kanyarodok,és eládulom neked 15-től felfelé tetszik a dolog:)de ez nem jelenti,hogy ha 14 akkor elfutok ,de pl egy11cm,vékony dolgot meglátod annyira nem megyek a falnak ,nem hoz tűzbe.. a SZEM AMI NEKEM FONTOS.Nemhiába a szem a lélek tükre....:)szeretem ha inkább barna:)
De nem igazán külső alapján ítélek.Remélem kielégítettelek a válaszommal:)Mindezt privibe írtam volna de nem lehetett neked:(
Drága utolsó válaszoló,hol van az a kérdésemben,hogy nem találok sexpartnert??Hidd el a valóban túlfűtott egészségügyisek között aki akar mindenki talál partnert,köztük én is elfogyasztottam pár dokit:):)
Nem ez volt a kérdésem,de nincs gond:)
Tudod az egészségügyisek azért túlfűtöttebbek,mert,sexi a fehér köpeny és hosszú éjszakai ügyeletek vannak mindenhol ágy:)és amikor nyugi van alszik mindenki akkor bizony mély beszélgetésekbe lehet kezdeni...:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!