Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Állandóan kívánom a sexet, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan kívánom a sexet, a nap 24 órájában képes lennék szeretkezni pedig már nem vagyok olyan fiatal. Normális ez?

Figyelt kérdés
38 éves elmúltam és nő vagyok,folyamatosan sexre vágyom amikor vége én kezdeném újra sőt abba sem hagynám,mielőtt azt írnátok nimfomán vagyok hát NEM!!A nimfománok nem elégülnek ki én nagyon is......:)
2011. jún. 20. 17:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
ma 19:15-es akkor törölnék mert hirdetés lenne.
2011. jún. 20. 20:05
 22/32 anonim ***** válasza:
Kamunak tűnik...
2011. jún. 20. 20:21
 23/32 anonim ***** válasza:
Miért tűnik kamunak? Mert a 30-as nők háromnegyede "szexmániás" miközben a párjuk egy impotens vagy egy gyors tüzelő?
2011. jún. 20. 20:45
 24/32 anonim ***** válasza:
A hozzászólásai alapján tűnik kamunak.
2011. jún. 21. 00:23
 25/32 anonim ***** válasza:
Írj rám,én pont azon ritka rétegbe tartozom,aki szexmániás és kötelezően sokmenetes(sok hosszú) :P
2011. jún. 21. 12:06
 26/32 anonim ***** válasza:
Tehetitek itt az ajánlatokat, de úgylátom a kérdező már meg is unta a kérdését... -mivel jó egy napja nem reagál a hozzászólásokra. :D
2011. jún. 21. 19:05
 27/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok,nem vagyok kamu és nem untam meg a kérdésemet,érdekelnek a válaszok hiszen azért kérdeztem,és nagyon köszönöm őket.Megnyugtató amit írsz,hogy a 30-as nők többsége ilyen:)Bár én amennyire visszaemlékszem majdnem mindig ilyen voltam:):)Nem azt mondom,hogy sosincs más gondolatom,mert hazudnék...vannak gyerekeim és áplónőként sokat dolgozom,de a legfárasztóbb nap után sem érzem úgy,hogy elájulva be kell aludnom.Akkor jön az igazi élet mikor a gyerekeket lefektettem...:):)Kár,hogy ehhez nehéz pasit találni,vagy csak a szátok nagy pasik?A férjem eleinte nagyon bírta de mára már....hagyjuk:)!Továbbra is várok válaszokat és írok is.Andrea
2011. jún. 22. 06:24
 28/32 A kérdező kommentje:

Kedves "sok hosszúmenetes" igazán köszönöm a nagylelkű ajánlatod:):) de én nem kifejezetten egy élő vibrátort keresek hanem olyan ember mellett érzem jól magam akivel jókat tudok beszélgetni és nagyokat nevetni,nemcsak p...ból állok van lelkem is:)

A lényeg,hogy maradj meg ilyennek mert hidd el sok nő vágyik több sexre mint amennyit kap:):)

2011. jún. 22. 06:33
 29/32 anonim ***** válasza:

Akkor bocsánat -én írtam, hogy meguntad a kérdést.

Viszont azt is én írtam, hogy burkoltan leírhatnád, hogy kb hány éves férfire vágysz, milyenek a testi óhajaid, pl küllem, intimméret, meg ilyen hülyeségek -már ha vannak -bár gondolom az intimméretet majdnem hülyeség volt ideírnom, mert már talán kinőttél ebből a korból. :)

Jah, félre ne érts, nem ajánlkozni jöttem, csak úgy szimplán érdekelne, hogy egy érettebb fajta, 38 éves hölgynek ilyen téren mik az igényei. Másrészt, akkor már egy bizonyos szűrőn mennének át önkritika alapján a levélíróid. :D

üdv, 24/f

2011. jún. 22. 22:57
 30/32 anonim ***** válasza:

ma 22:57-es Épp hogy bele nőt abba a korba. És az egészségügyisek közt van tényleg a legtöbb túl fűtött.

Viszont nagyon óvatos lehet a kérdező pletyka terén, ha melóban nem talál kandúrt.

Én vagyok, aki a 30-as is mondta új reg-en.

2011. jún. 22. 23:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!