Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan kívánom a sexet, a nap 24 órájában képes lennék szeretkezni pedig már nem vagyok olyan fiatal. Normális ez?
Kedves "sok hosszúmenetes" igazán köszönöm a nagylelkű ajánlatod:):) de én nem kifejezetten egy élő vibrátort keresek hanem olyan ember mellett érzem jól magam akivel jókat tudok beszélgetni és nagyokat nevetni,nemcsak p...ból állok van lelkem is:)
A lényeg,hogy maradj meg ilyennek mert hidd el sok nő vágyik több sexre mint amennyit kap:):)
Akkor bocsánat -én írtam, hogy meguntad a kérdést.
Viszont azt is én írtam, hogy burkoltan leírhatnád, hogy kb hány éves férfire vágysz, milyenek a testi óhajaid, pl küllem, intimméret, meg ilyen hülyeségek -már ha vannak -bár gondolom az intimméretet majdnem hülyeség volt ideírnom, mert már talán kinőttél ebből a korból. :)
Jah, félre ne érts, nem ajánlkozni jöttem, csak úgy szimplán érdekelne, hogy egy érettebb fajta, 38 éves hölgynek ilyen téren mik az igényei. Másrészt, akkor már egy bizonyos szűrőn mennének át önkritika alapján a levélíróid. :D
üdv, 24/f
ma 22:57-es Épp hogy bele nőt abba a korba. És az egészségügyisek közt van tényleg a legtöbb túl fűtött.
Viszont nagyon óvatos lehet a kérdező pletyka terén, ha melóban nem talál kandúrt.
Én vagyok, aki a 30-as is mondta új reg-en.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!