Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan kívánom a sexet, a nap 24 órájában képes lennék szeretkezni pedig már nem vagyok olyan fiatal. Normális ez?
Figyelt kérdés
38 éves elmúltam és nő vagyok,folyamatosan sexre vágyom amikor vége én kezdeném újra sőt abba sem hagynám,mielőtt azt írnátok nimfomán vagyok hát NEM!!A nimfománok nem elégülnek ki én nagyon is......:)2011. jún. 20. 17:30
1/32 anonim válasza:
Hát, én fiatal lennék hozzád, de ha jó nő vagy és kicsit idősebb lennék, szívesen segítenék rajtad.
2/32 dr végh béla jános válasza:
A 15 éves MILF-es kissrác azt hiszem, megfogta az Isten lábát.
3/32 anonim válasza:
Drágám,szólj,ha a párod már kidőlt...
Hasonló cipőben járunk..:))))
4/32 anonim válasza:
Keress egy pasit aki ezt bírja, aztán nincs semmi gond :) Bár napi 24 óra talán egy picit sok a jóból is.... :)
6/32 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?De nem hinném,hogy bírnád....:)110-es valódi melleim vannak:)
2011. jún. 20. 17:35
7/32 anonim válasza:
Hát ha találtok ilyen pasit,aki ezt bírja,akkor szóljatok nekem is,mert én sem tudom mi a határ a szexben,én is mindig csinálnám.
8/32 A kérdező kommentje:
Ok.nem kell szó szerint érteni a 24 órát...de azért kevés nekem amit a párom ad,pedig minőség a pasi,de már csak napi egyszer igényli az nekem nem elég...
2011. jún. 20. 17:37
9/32 A kérdező kommentje:
17.33-as velem egy cipőben járónak üzenem,jöhetsz drágám mert kidőlt....írj privit:)
2011. jún. 20. 17:39
10/32 A kérdező kommentje:
már rég kidőlt ,ezért sajnos hűtlen leszek...
2011. jún. 20. 17:41
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!