Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy ujabb peniszmeretes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ujabb peniszmeretes kerdes! Mi a velemenyetek errol? (jo lenne, ha egeszseges vita alakulna ki a temarol)

Figyelt kérdés

Szoval tegnap volt itt egy olyan kerdes, amiben a kerdezo (igencsak bicskanyitogato stilusban) arrol erdeklodott, vajon bunkosag-e azert dobni a baratjat, mert kicsinek talalta a peniszet (konkretan lekanocp*csuzte a sracot) es nem igazan elvezte a szexet! Baromi sokan valaszoltak ra es nagyon sok lany irta, hogy igen, mindenkepp dobni kell a fiut, mert 12-13 cm-es penisz mar tenyleg tul kicsi es ha nem jo a szex, akkor nem kell hitegetni a masikat!

Ez igy meg rendben is van... de kerdezem en: mit javasoltok akkor a kisebb/vekonyabb peniszu fiuknak? Hogy merjenek igy felszabadultan, magabiztosan ismerkedni? Hisz azt belathatjuk, hogy hatranybol indulnak a nagy, vagy akar csak atlagos intim meretu fiukhoz kepest, nem igaz? Igy nem csoda, ha gatlasosak lesznek, nem?

Vagy akkor mondjuk azt, hogy az elso szex utan ugyis kiderul, hogy passzolnak-e a meretek es ha nem, akkor haladjunk tovabb, a fiu keressen szukebb lanyt, a lany keressen nagyobb farku fiut?

Nektek mi a velemenyetek?

(ha valakit erdekel, belinkelem majd azt a tegnapi kerdest)

2011. jún. 20. 10:52
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Nekem nincs bajom a viccekkel, sot imadom a humort!

En is probalom magamban sok sok onironiaval oldani azt, hogy igenis nagyon zavar a peniszmeretem... csak aztan mindig eszembe jut, hogy az onironia meg viszonylag ritkan eredmenyezett noi orgazmust, szemben a meretes peniszekkel!:)

2011. jún. 22. 20:17
 32/35 anonim ***** válasza:
Voltál már lánnyal? És ő mit mondott róla?
2011. jún. 22. 20:29
 33/35 anonim ***** válasza:

nem hiszem el h nincs csajod

nálam nyert ügyed van :)

amilyen válaszokat adsz meg ahogy fogalmazol, poénkodsz... tudod ez kell a csajoknak nem a nagy szerszám ;)

2011. jún. 22. 20:52
 34/35 A kérdező kommentje:

Egyszer voltam lannyal, de az csak egy futo dolog volt es "minden mindegy"-, illetve "lesz, ami lesz"-alapon mentem bele... igazabol nem tett semmi megjegyzest, de az tenyleg egy komolytalan dolog volt!

A komoly kapcsolatok elol eddig meg mindig megfutamodtam!

Igazabol tudom, hogy a sikerelmeny, vagy a pozitiv visszajelzes biztos javitana a helyzeten, vagy kizokkente kicsit a negativ hozzaallasbol, csak jelenleg annyira ra vagyok gorcsolve erre a peniszmeret kerdesre es annyira nem erzem jol magam a boromben, hogy ez akadalyoz abban, hogy normalisan ismerkedjek, vagy egyaltalan felszabadultan, magabiztosan, optimistan viselkedjek!

De ezen nekem kell majd valtoztatnom, igazabol barmennyi valaszt irhattok itt, csak rajtam mulik a dolog...

Azert nagyon koszonom a valaszokat, hasznosak voltak (meg a horgaszos is...:D)!

2011. jún. 23. 00:13
 35/35 anonim válasza:

Ha érdekel leírtam a véleményem a másik hasonló témával kapcsolatban amit belinkeltél, bár elég terjedelmesre sikeredett és lehet, hogy nem veszed hasznát, de ki tudja.. :)

Amúgy meg az ágyba vezető út nem a kukac lengetése biztosítja (igyekeztem utalni a horgászos hozzászólásra) hanem a szellemesség, az irónia, a humor, a jó társaság, az előzékenység, és még sorolhatnám.. Szóval szerintem ne görcsölj, mert még elszalasztod a lehetőségeid.. :)

2011. jún. 24. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!