Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy ujabb peniszmeretes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ujabb peniszmeretes kerdes! Mi a velemenyetek errol? (jo lenne, ha egeszseges vita alakulna ki a temarol)

Figyelt kérdés

Szoval tegnap volt itt egy olyan kerdes, amiben a kerdezo (igencsak bicskanyitogato stilusban) arrol erdeklodott, vajon bunkosag-e azert dobni a baratjat, mert kicsinek talalta a peniszet (konkretan lekanocp*csuzte a sracot) es nem igazan elvezte a szexet! Baromi sokan valaszoltak ra es nagyon sok lany irta, hogy igen, mindenkepp dobni kell a fiut, mert 12-13 cm-es penisz mar tenyleg tul kicsi es ha nem jo a szex, akkor nem kell hitegetni a masikat!

Ez igy meg rendben is van... de kerdezem en: mit javasoltok akkor a kisebb/vekonyabb peniszu fiuknak? Hogy merjenek igy felszabadultan, magabiztosan ismerkedni? Hisz azt belathatjuk, hogy hatranybol indulnak a nagy, vagy akar csak atlagos intim meretu fiukhoz kepest, nem igaz? Igy nem csoda, ha gatlasosak lesznek, nem?

Vagy akkor mondjuk azt, hogy az elso szex utan ugyis kiderul, hogy passzolnak-e a meretek es ha nem, akkor haladjunk tovabb, a fiu keressen szukebb lanyt, a lany keressen nagyobb farku fiut?

Nektek mi a velemenyetek?

(ha valakit erdekel, belinkelem majd azt a tegnapi kerdest)

2011. jún. 20. 10:52
1 2 3 4
 1/35 szamóca.. ***** válasza:
na linkeld a tegnapit kiv vagyok
2011. jún. 20. 10:59
 2/35 anonim ***** válasza:
Én emléxem a kérdésre, ott derült ki, mennyire álszentek a lányok ebben is. Bezzeg ha vki azt kérdezi, h nem túl kicsi-e neki (naponta 5 ilyen van), senki se írja rá, h de igen, kicsi (legfeljebb ha poénkodik az illető).
2011. jún. 20. 11:00
 3/35 anonim válasza:

nem a méret, hanem a teljesítmény a lényeg..!!

Adj bele mindent a szexbe,és akkor nem fog csalódni a lány..

2011. jún. 20. 11:01
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

Á..ezek a buta tyúkok csak röhögnek a kissebb méreten..

De ha életük során találkoznak egy méretesebb dákóval,akkor jön az ajvékolás,hogy "micsináljak,így meg úgy fáj ott lent"...XD

2011. jún. 20. 11:10
 5/35 anonim ***** válasza:
66%

ha fiúba rakod 12-13cm bőven elég lesz

én már Grand mester vagyok, és 18<tól nyitok...

SP voltam sziasztok

2011. jún. 20. 11:11
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

SP XDDDDD

Te szoktál a nő lenni,vagy fluortomi? LOL

2011. jún. 20. 11:14
 7/35 anonim ***** válasza:
75%

ma 11:14

"kinek farka áll, az dugja a lányt"

SP

2011. jún. 20. 11:18
 8/35 anonim ***** válasza:
56%
szia.én lány vagyok.azt tudom mondani,hogy egyik exemnek 12centi volt.kinevettem öt,de nem szerettem öt.az a meggyözödésem,ha szerelemböl csináljuk tényleg nem számit a méret,de nem tudom megitélni sajnos,mert az eddigi két nagy szerelmemnek,ebböl egyik a mostani,nekik normál méretü nem kicsi.de néha fáj a párom is,ha olyan pozban csinálja.és ő normál méret szerintem szoval tuti nem 18+ neki.
2011. jún. 20. 11:21
 9/35 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig 4 férfival feküdtem le. Volt köztük egy nem túl nagy méretekkel rendelkező.Se nem volt nagy, se nem vastag. Először amikor megéreztem a kezembem meg is lepődtem, de mivel előtte már orálisan jópárszor kielégített úgy voltam vele, biztos tud valamit. És igen. Olyan jókat szeretkeztem vele. Ami neki ott hiányzott azt tökéletesen ellensúlyozta a megfelelő pozició és a megfelelő mozgás :) És óriási orgazmusokat okozott nekem, és nem orálisan! nagyon jó volt.

Persze én alapvetően a nagyobbacskákat szeretem...De ez a pasi örök emlék fog maradni. És nem azért szakítottam vele, mert kicsi volt neki, hanem kiderült hogy bizony igenis szeret a kicsi dákójával is hencegni más lányoknál...

2011. jún. 20. 11:30
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Én olvastam a kérdést, és írtam is rá...miért az, hogy azt bezzeg mindenki elfelejti, hogy nem csak álszent nők voltak ott...:S Akik normálisan válaszoltak azokat bezzeg meg sem hallották.

Én pl ott is elmondtam, hogy egészséges keretek között (az orvosi könyvek szerint 8-9 cm felett egészségesnek számít egy férfi hímtag mérete) igenis ki lehet elégíteni egy normális lányt. (legalábbis nekem sosem volt ezzel gondom)

Gondoljatok csak bele egy nő hüvelye kb 15 cm maximum, szóval annál nagyobb farok fájdalmas is lehet. Azon kívül a nők 60-70%-nak nincs is hüvelyi orgazmusa, hanem csiklóorgazmusa, amit egy 10 cm-es pénisz is meg tud adni.

Arról nem beszélve, hogy a kielégítéshez nem csak nagy farok kell...sőt egyáltalán nem az a fontos. Mennyire kielégítő az előjáték, milyen pózokban csináljátok, együtt van e a ritmusotok...ezek szerintem fontosabbak, mint a méret. (a lányok nagy részét szerintem órákig töcskölhetne valami 20 cm-s b.szógép, nem hiszem, hogy elmennének. Ribik meg mindenhol vannak)

2011. jún. 20. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!