Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ujabb peniszmeretes kerdes! Mi a velemenyetek errol? (jo lenne, ha egeszseges vita alakulna ki a temarol)
Szoval tegnap volt itt egy olyan kerdes, amiben a kerdezo (igencsak bicskanyitogato stilusban) arrol erdeklodott, vajon bunkosag-e azert dobni a baratjat, mert kicsinek talalta a peniszet (konkretan lekanocp*csuzte a sracot) es nem igazan elvezte a szexet! Baromi sokan valaszoltak ra es nagyon sok lany irta, hogy igen, mindenkepp dobni kell a fiut, mert 12-13 cm-es penisz mar tenyleg tul kicsi es ha nem jo a szex, akkor nem kell hitegetni a masikat!
Ez igy meg rendben is van... de kerdezem en: mit javasoltok akkor a kisebb/vekonyabb peniszu fiuknak? Hogy merjenek igy felszabadultan, magabiztosan ismerkedni? Hisz azt belathatjuk, hogy hatranybol indulnak a nagy, vagy akar csak atlagos intim meretu fiukhoz kepest, nem igaz? Igy nem csoda, ha gatlasosak lesznek, nem?
Vagy akkor mondjuk azt, hogy az elso szex utan ugyis kiderul, hogy passzolnak-e a meretek es ha nem, akkor haladjunk tovabb, a fiu keressen szukebb lanyt, a lany keressen nagyobb farku fiut?
Nektek mi a velemenyetek?
(ha valakit erdekel, belinkelem majd azt a tegnapi kerdest)
Erre azt tudom mondani, hogy azert a kicsi relativ fogalom...
Kivancsi vagyok en Brad Pitt peniszere, hogy mennyire kicsi az a "kicsi"... marmint nem vagyok ra kivancsi... vagyis nem ugy.... ajjaj, ha Freud ezt most olvasna, de orulne!!!:D
Figyelj, kár ezen aggódnod, változtatni úgysem tudsz rajta.... Mi mást tehetnél mint h elfogadod?! Ha elfogadod magad, mások is elfogadnak! Az a haver aki ezért kinevetne nem a haverod úgyhogy szard le...
Az a lány aki pedig emiatt szakítana veled az nem az "igazi".
És hidd el akik kinevetnének emiatt azoknak is van éppen elég problémájuk, hibájuk!
Nem élhetsz egy egész életet ezen stresszelve!
Minden zsák megtalálja a maga foltját! Mindenkinek van párja az életben! Te is megfogod találni és boldogok lesztek!!!!!!
De ha szexre kerül sor egy lánnyal és te a méreteid miatt aggódsz akkor amiatt fogod elveszíteni őt, mert nem kettőtökre koncentrálsz hanem a kisbarátodra...
Menj el inkább horgászni,így senki sem fog a botodon röhögni...
XDDDD
De legalább annyiszor teszed be a kukacodat,ahányszor csak akarod,és ha nem is jön össze,legalább jólevegőn voltál!
XDDDD
Oké,akkor keseregjünk!
Akkor biztosan minden jobb lesz! Magyar mentalitás...:S
XD
Én nem azt mondom, hogy keseregni kell. Csak ha olvasod, hogy mi a helyzet akkor nem kéne a "poénjaiddal" fárasztanod a másikat.
Ja, de lehet, hogy az a baj, hogy én nem értem a viccet. Sajnos ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!