Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lánynak tökéletes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak tökéletes méretű és formájú farokkal rendelkező exe volt, akkor lehet-e MARADÉKTALANUL jó utána valakivel, aki csak szerényebb adottségokal rendelkezik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 08:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ez tapasztalat.

28/l

2011. jún. 20. 08:56
 2/14 anonim válasza:
igen!
2011. jún. 20. 09:09
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát kívánom neked,de nekem nem ment mert felállította a mércét és az utána következők már nem olyanok voltak:(:(Sőt azóta sem jó...
2011. jún. 20. 09:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet... az egyetlen fontos dolog, amit fel kell dolgozni, hogy az előttem már emlegetett mércét el kell felejteni és nyitottnak kell lenni mindenre. Nem szabad pl valakit azért alapból elkönyvelni, mert ő kicsit kisebb méretekkel rendelkezik, mondván hogy "áá nekem ez úgysem lesz elég". Ha így indul neki az ember, akkor persze hogy nem is lesz elég. Esélyt kell adni, ha valami nem jó, akkor megbeszélni, változtatni és addig addig csiszolódni hogy minden tökéletes legyen!
2011. jún. 20. 10:18
 5/14 sW3n válasza:
76%
10:18 te adtad a legokosabb valaszt ezen az oldalon miota letezik. Grat,latszik nem egy atlagos bunko vagy
2011. jún. 20. 11:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Hogyne..!! Tökéletesen nem ezen múlik a jó szex, és a jó párkapcsolat. Lehetnek szerény adottságaid, ha mellette nagyon figyelmes vagy az ágyban, és jól használod, amid van.

Én alapból soha nem mondanék ilyen a páromnak, hogy az exemnek tökéletes volt a farka. Ez valamilyen komplexust indít el az emberben. Te sem véletlen tetted fel ezt a kérdést.

22/L

2011. jún. 20. 11:59
 7/14 anonim ***** válasza:
10:18 - jó válasz!
2011. jún. 20. 12:18
 8/14 anonim ***** válasza:
jajj istenem megint inteligens kérdésnek lehetek a tanuja jupíííí..a válasz ..NEM.. azért mert a világon nincs fontosabb dolog a f*sznál csak az számít 1 férfiban. Véletlenül sem a személyisége +hozzá állása a dolgokhoz .....csak a farka pffff....
2011. jún. 20. 12:58
 9/14 anonim ***** válasza:

10:18 maximális tisztelet!

12:58! Neked is maximális tiszteletem! Az a mondat,hogy a szex azzal a legjobb,akibe szerelmes vagy tökéletesen igaz! Mert lehet a pasinak 90centis farka és olyan kocka teste,hogy beájulsz attól még nem biztos,hogy olyannyira élveznéd vele a szexet, mint azzal akibe igazán szerelmes vagy! És igen... én sem értem miért pont a szex az első amit nézni kell egy új párkapcsolatban -.-

2011. jún. 22. 09:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem volt egyszer egy hasonló csajom.. A néger lóf.sz péló volt a mércéje XD én meg ezért eléggé fogyatékos voltam az ő számára :(

4x-5x feküdtünk le 1 hónapig jártunk majd elhagyott..

Ez mind olyan 17 éves koromban történt, az önbizalmam maximálisan a béka segge alá került ezek után.

De talpra álltam és beigazolódott, hogy csak egy tipikus idióta pic.a volt..

2 év múlva gátszakadása volt neki XD (Úgy hallottam emberére akadt).

27/F

2011. jún. 22. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!