Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak tökéletes méretű és formájú farokkal rendelkező exe volt, akkor lehet-e MARADÉKTALANUL jó utána valakivel, aki csak szerényebb adottségokal rendelkezik?
Hogyne..!! Tökéletesen nem ezen múlik a jó szex, és a jó párkapcsolat. Lehetnek szerény adottságaid, ha mellette nagyon figyelmes vagy az ágyban, és jól használod, amid van.
Én alapból soha nem mondanék ilyen a páromnak, hogy az exemnek tökéletes volt a farka. Ez valamilyen komplexust indít el az emberben. Te sem véletlen tetted fel ezt a kérdést.
22/L
10:18 maximális tisztelet!
12:58! Neked is maximális tiszteletem! Az a mondat,hogy a szex azzal a legjobb,akibe szerelmes vagy tökéletesen igaz! Mert lehet a pasinak 90centis farka és olyan kocka teste,hogy beájulsz attól még nem biztos,hogy olyannyira élveznéd vele a szexet, mint azzal akibe igazán szerelmes vagy! És igen... én sem értem miért pont a szex az első amit nézni kell egy új párkapcsolatban -.-
Nekem volt egyszer egy hasonló csajom.. A néger lóf.sz péló volt a mércéje XD én meg ezért eléggé fogyatékos voltam az ő számára :(
4x-5x feküdtünk le 1 hónapig jártunk majd elhagyott..
Ez mind olyan 17 éves koromban történt, az önbizalmam maximálisan a béka segge alá került ezek után.
De talpra álltam és beigazolódott, hogy csak egy tipikus idióta pic.a volt..
2 év múlva gátszakadása volt neki XD (Úgy hallottam emberére akadt).
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!