Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ettől ki lehet borulni? Ti hogy viselkednétek ez után az ágyban?
A tervem az, hogy amikor legközelebb kutyapózban szeretkezünk a barátnőmmel, akkor a vége előtt szó nélkül kiveszem, és a fenekére/hátára élvezek. Nagyon izgatna a látvány, ki akarom próbálni, de szerintem elrontaná a hangulatát, ha előre lebeszélnénk mindent a barátnőmmel. Akkor olyan előre eltervezett lenne.
Szóval most azért kérdezem a hölgyeket, hogy tudjak az esetleges reakciókkal számolni. Ti élveznétek, vagy hisztit csapnátok belőle?
Miért nem inkább a hasára élvezel? Izgatóbb a nőnek is, ha látja ahogyan a pasija hímvesszője kicsúszik belőle és a hasára élvez.
párom szó nélkül megcsinálta, ő sem tudta mit fogok szólni, de nagyon tetszett :) Örültem hogy megmerte csinálni :)
Ha normális a kapcsolatotok, nem fog kiakadni a lány. mondjuk úgy azért lehet kiakadna ha kutyában van és azt sem látja hogy most mi folyik éppen a hátára...
Szóval ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a hasára élvezel. Őt is gyönyörködtetné a látvány és téged is :)
Hát ilyenért nem kéne, hogy problémázzon... :D én kimondottan imádom.. :D
L 20
Szerintem nagyon meglepné. Én ledöbbennék, hogy miért hagytad abba? Azt gondolnám valami nem tetszett.
JAVASLAT:
Mondd el neki, hogy egszer olyan jó lenne. Azt mondta nem szereted az előre lebeszélt dolgokat, na de pl mondd el és csak később valósítsd meg. Így nem lesz baj.
22/L
Hát barátom ez tré lesz neked szerintem :D
Én már jártam így és a lány totál ki volt készülve, hogy ráélveztem.. Mondjuk engem annyira nem tudott meghatni a dolog.
27/F
Kedves kérdező! Ne haragudj de a legrosszabb ötlet volt,hogy itt kérdezed meg, hisz itt 100 felé oszlik a vélemény. Kinek a pap, kinek a papné. Én személy szerint nem haragudnék meg érte, sőt! Új és kalandos dolognak tartanám. De vannak sokan,akik nem így gondolják. Undorítónak tartják,amiért nem szabad elítélni őket hisz ahogy mondtam: Kinek a pap,kinek a papné :)
Viszont ezt neked kell eldöntened. Mivel mi nem ismerjük a bnődet, nem tudjuk milyen jellem. Bele kell gondolnod,hisz te ismered! :)
Mit gondolsz? Ő kiborulna vagy tetszene neki? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!