Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ettől ki lehet borulni? Ti hogy viselkednétek ez
után az ágyban?
Figyelt kérdés
A tervem az, hogy amikor legközelebb kutyapózban szeretkezünk a barátnőmmel, akkor a vége előtt szó nélkül kiveszem, és a fenekére/hátára élvezek. Nagyon izgatna a látvány, ki akarom próbálni, de szerintem elrontaná a hangulatát, ha előre lebeszélnénk mindent a barátnőmmel. Akkor olyan előre eltervezett lenne.
Szóval most azért kérdezem a hölgyeket, hogy tudjak az esetleges reakciókkal számolni. Ti élveznétek, vagy hisztit csapnátok belőle?
Szerintem ha szeret, nem lenne belőle baja, max jól meglepődik... nem tudom, de én örülnék, ha előtte közölné a szándékát a barátom... Esetleg puhatolózd ki! Valahogy! Említsd meg neki valamilyen körítésben, hogy láttál, hallottál ilyet, figyeld a reakcióját...
2011. jún. 20. 01:49
2/25 anonim válasza:
Én nem szeretem a meglepetéseket ilyen helyzetben. Nem hisztiznék, csak nem tudom, utána lehet mindig számítanék valami meglepetésre, amit ugye nem csípek, tehát ez nem jó :)
2011. jún. 20. 01:54
3/25 A kérdező kommentje:
De az előre eltervezettség, és a rutinszerű együttlétek unalmassá válnak... Én azt akarom, hogy mindkettőnk számára érdekes is legyen a szex.
2011. jún. 20. 01:56
4/25 anonim válasza:
Vannak, akik kaphatók erre és vannak, akik nem. Voltál már hasonló szituációban vele, élveztél pl az arcára, hasára? Benne volt? Te ismered a barátnődet, nekem pl tetszene de mások itt azt válaszolták, hogy nem, szóval ez nagyon változó, neked kell tudnod, hogy a barátnőd hogy tolerálná. Próbálj hasonló eseteket felidézni, mikor csak úgy újítottál valamit vagy ráélveztél, hátha ad valami irányvonalat. Esetleg puhatolózz nála, hátha kiderül valami:)
2011. jún. 20. 02:05
5/25 A kérdező kommentje:
Eddig mindig puncijába, vagy szájába élveztem.
2011. jún. 20. 02:10
6/25 anonim válasza:
Ameddig nem dugod váratlanul a fenekébe addig szerintem mindegy, hogy hova élvezel. Azért finoman kérdezgesd ki...
2011. jún. 20. 02:19
7/25 A kérdező kommentje:
Azt azért nem tenném meg. hehe
2011. jún. 20. 02:22
8/25 anonim válasza:
De te most előre eltervezted, nem? Akkor ez nem rontja el a dolgokat?
2011. jún. 20. 02:36
9/25 anonim válasza:
Hm.. szerintem attól, mert beszéltek a szexről, még nem lesz előre eltervezett. Pl az én pasim rendszerint szokott "ide-oda" élvezni... fenék, has hát... Nem szoktuk előre megbeszélni, de nem is váratlanul csak rámegy a fenekemre.
Úgy szokta, hogy mielőtt elmenne, annyit mond, hogy : rámegyek a popsidra jó? :)
Ennyi...sztem ennyit a Te barátnőd is megérdemelne, s ettől még nem lesz előre eltervezett.
2011. jún. 20. 02:44
10/25 anonim válasza:
Én is örülnék, ha a párom előre elmondaná mit szeretne. Nem kell kibeszélni, hogy akkor holnap 22 óra 14 perc 56 másodperckor a fenekemre fog élvezni, egyszerűen csak tudassa velem hogy vannak ilyen jellegű vágyai, én pedig rábólintok és legalább nem lepődök meg hogy mivan... ennyi! Ettől nem lesz előre tervezett, de legalább tud róla a párod, hogy számíthat rá és nem éri váratlanul semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!