Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkednétek ebben a társaságban?
van 3 fiú és 3 lány velem együtt.
az egyik fiú: 16 éves, nagyon gyerekes, egy komoly szava nincs és állandóan viccelődik, meg hülyéskedik az egyik csajjal, aki ilyen nagyon nyávogós,nyomulós( k*vásan viselkedik) és csúnyákat is mondanak egymásra, meg a csaj nagyon menőzik a fiú előtt és tudni kell hogy ez a lány 13 éves és régebben tetszett neki a fiú, de mondjuk ő olyan, hogy mindegy neki csak fiú legyen, meg ütögetik egymást..stb Akkor a másik lány jár a másik fiúval, de köbö semmi látszatja nincs, és ez a lány röhög végig meg néha beszólogat a fiúknak. Nah és a 3. fiú meg kötekedik mindenkivel ő is 16 éves, és mindig kitalál valami kötekedést, főleg velem szeret kötekedni vagy ha úgy van kedve akkor verekedik a másik 2 fiúval ( vagyis inkább csak megveri őket). Én meg ehhez semmit nem tudok hozzáfűzni, általában vagy röhögök, vagy szólok valamit, de szinte majdnem végig csendben ülök, és azt hiszik szerintem h ilyen kis csendes vagyok, hogy nem szólok annyira, de mit lehet szólni? Mindenki kötekedik összevissza, nekem meg ez annyira nem jön be.. Meg ez a menőzés a fiúk előtt..-.- Szerintetek mit csináljak?
Hát ez akkor nem a te köröd. keres olyan embereket akikkel te is szívesen beszélgetsz nem meg csak figyeled a baromságokat. Egyáltalán minek vagy ott ha csak hallgatsz és nem csinálsz semmit???
Ja és igen "MENEKÜLJ"; Keress másokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!