Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti anyukátokkal megtudtok MINDENT beszélni? Meséljetek erről légyszi?
az én viszonyom anyámmal sztm jó :)
habár vannak olyan dolgok amiben nem értünk egyet... sok apró hülyeség :/
am... ilyenkor amikor az van h nem tudsz tul sok mindent megbeszélni vele az azért is lehet mert nem képes elfogadni h felnősz!! :S:S velem is ez van...
jobb napokon van amikor 98%-ban mindent meg lehet vele dumálni, de aztán van olyan napom, amikor nincs kedvem neki elmondani a legféltetteb titkaim.
gondolom majd amikor elköltözök és lesz tartós kapcsolatom, meg magánéletem, még kevesebbet fogok neki elmondani, mert a partneremmel való magánéletem minden kis szirsz@rát nem kötöm az orrára :)
amúgy jól elvagyok vele. jobban mint apámmal...
kérdező: érdemes lenne a nagyszülőknél kérdezgetni, hogy mi a háttere. ennek a szigorú, megkeseredett, elutasító modornak, ált. vm múltja van. ezt legjobb felkutatni elsőnek a nagyszülőknél, mert mégiscsak ők nevelték fel. ha nem élnek, akkor valaki más rokontól, aki közel áll anyádhoz. mert azt garantálom, hogy anyád az életben nem fogja neked elmondani, amekkora... áh ki se mondom.
szóval tudakold meg, hogy ez tudatos nevelés volt-e, így bántak vele is, amikor kicsi volt, vagy egy pasi van a hátterében, ne adj' Isten, megerőszakolták, vagy rossz kamaszkori emlékek? kirekesztett volt? szégyenlős? a tanárok voltak vele ilyenek?
Szerintem hülye az aki megtudna beszélni mindent az anyukájával, de még sem teszi.
Sosem mondok el neki semmit. Mindenért kiakad és már is kiabál. Vagy pedig nem hisz nekem és hülyének néz. Most pl kéne mennem nőgyógyászhoz, de neki erről nem is fogok beszélni. Na mindegy, majd valahogy megoldom.
15/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!