Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti anyukátokkal megtudt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti anyukátokkal megtudtok MINDENT beszélni? Meséljetek erről légyszi?

Figyelt kérdés
Én semmit nem tudok vele :S fiú ügyeket meg női dolgokat :S ami így intim meg magánügy ilyesmik
2011. jún. 19. 22:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
igen :S túl reagál mindent meg beszél rólam h milyen leszek,pedik nem is szeretnék olyan,nem is ismer :S ha ismerne nem ez lenen a véleménye :S volt h fiúért öldöstem magam,ha ő lett volna..rajta sírtam volna el a bánatok és adott volna tanácsokat :S a menzeszt sem ő mondta el...azt is apum hogy akkor lehet gyerekem,akkor is annyi volt vele a beszéd,neked mikor jött meg elsőnek "13" "jaj de hagyjálmár"....
2011. jún. 19. 23:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Anyád vallaásos??

Lehet, hogy van valami csúnya sztorija magáról, amit nem mesélt még el és azt gondolja, hogy te is ebbe a hibába fogsz esni. Vagy nem tudom. Beszéld meg azzal, aki meghallgat téged és értelmes lény. Állj ki magadért, mondd meg neki szépen, hogy te nem olyan nő vagy, ha bánt téged.

És ami fontos, nem kell neki elmondani mindent. Fel fogsz nőni, jár neked a magánélet! Mi itt segítünk neked, ha olyan kérdésed van...

2011. jún. 19. 23:16
 13/25 A kérdező kommentje:
Ma találtam egész véletlen,mert barátnőmtől megkérdeztem a fehérfolyást és beszart a nete ezért reggel folytattuk,az anyukája meg pont észlelte és elolvasta félszemmel és mikor átmentem(5háznyira van) a barátnőm bevitt a szobába és én kiszaladtam mert szégyeltem elmondani és kérdezni az anyukájától(akkor még nem tudtam h ő látta) utána leültetett és négyszemközt megbeszéltük a dolgokat és azt mondta hozzá bármikor elmehetek és kérdezhetek meg dolgokat megkérdezhetek és akkor mondta el h látta h mit írtam ...4 lánya van :D és ők is kérdeznek durva dolgokat de elmeséli nekik és nem szidja őket meg ordít ha valami olyan van...szval...de ez mégse olyan mint anya...pl most tetszik egy fiú,fülig szerelmes vagyok belé és én faluban élek ő meg városban,ami egyébként a megyén és nagyon szeretnék vele találkozni :S de nem tudom h h oldjam meg h elmehessek találkozni vele(azért nem ő mert ez falu és nincs semmi olyan hely ahol tudnánk társalogni és bemenni jó helyre) :S ez is megkéne beszélni anyummal és ha úgy alakul h együtt leszünk akkor arról is a dolgokat :S jó lenne...
2011. jún. 19. 23:27
 14/25 anonim ***** válasza:

Akkor mondd meg anyukádnak, hogy szereted és szükséged van rá, hogy szeretnél vele beszélni...

Hány éves is vagy??

Lehet félteni fog, hogy valami pedofilhoz mész, akkor talán jobb lenne előbb bemutatni a fiút. Ha reménytelenül hülye, akkor marad az, hogy mással megbeszélni a dolgot és titokban találkozni.

2011. jún. 19. 23:33
 15/25 A kérdező kommentje:
14 vagyok és a srác 17..:S de nem olyan aki a sexre megy meg ilyenek..pont az esetem olyan kis édes nyomkodni való...és nem megy beszélni velem..nem mernék közbe a szemébe nézni...és nem tudom elképzelni azt a reakciót h kibontakozik az érzése és átölel vagy azt mondja h szeret :S mert még sose tette
2011. jún. 19. 23:38
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én is így vagyok. ilyesmiket nem tudok. Fiú ügyeket szolidan már igen. De anya nagyon konzervatív ilyen téren... :S

23/l

2011. jún. 20. 09:39
 17/25 anonim ***** válasza:

azt mondta az első menstruációdra,hogy HAGGYÁL MÁR?

az én anyum úgy túlreagálta,hogy már én voltam zavarban:$

am van tesód?

2011. jún. 20. 10:05
 18/25 A kérdező kommentje:
nincs...bátyám van de az apáról..és arra mondta h hagyjálmár hogy kérdeztem h neki mikor jött meg...és h hagyjam a témával...de ez még csak felvilágosítás volt...a menstruációm később jött
2011. jún. 20. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Akkor keress valait akivel ezt megbeszélheted. Vannak ilyen szülők akik cikinek tartják a dolgot, nem tudják rendesen lekezelni. Anyám pl azt nem tudja megemészteni hogy 1 éves párkapcsolat után itt aludt a párom nálam egy éjszakára.

Párommal amúgy már együtt lakunk és 23évesek vagyunk... A páromat meg imádja. De úgy van vele hogy miért nő föl a pici lánya. A reakció undorítóak. Hiszti, kiabálás, megsértődés. (sokszor azt sem tudom min sértődik).

Szánalmas amit művel sajnos. Olyan mintha így akarná elzárni magát az elől hogy felnövök.

2011. jún. 20. 12:57
 20/25 A kérdező kommentje:
mással ezeket nem tudom,de majd megoldom valahogy :/
2011. jún. 20. 13:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!