Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti anyukátokkal megtudtok MINDENT beszélni?
Meséljetek erről légyszi?
Szerencsére őszintén tudok vele beszélgetni,persze sokmindenben nem egyezik a véleményünk...
Mondd meg anyukádnak őszintén hogy neked szükséged van arra,hogy tudj vele beszélni ilyen dolgokról,és szeretné ha megbízna benned..Tuti megtörik a jég! :) Hajrá
2011. jún. 19. 22:35
2011. jún. 19. 22:35
énsem tudok semmit :S
14 /L
2011. jún. 19. 22:36
Én se tudok semmit megbeszélni anyával...még apával is több dolgot beszélek meg mert az legalább beszélgetés de anya csak mondja mondja mondja....és mindig ugyanazt >.< Szóval azt is úgy tudta meg hogy nem vagyok szűz hogy a tv mögött talált egy üres óvszer dobozt :D
2011. jún. 19. 22:38
Hát ha azt meg tudtam beszélni vele, hogy leszbikus vagyok... Azt hiszem elmondhatom, hogy mindent megtudunk.:)
2011. jún. 19. 22:38
se 14,se 16 se 24 évesen nem tudtam vele semmit megbeszélni. Rohadtul sajnálom.Ez van. Valamit nagyon elrontott... Annyit tudok, hogy én majd abszolút nem ilyen leszek a gyerekeimmel...
2011. jún. 19. 22:42
Én se beszélem meg vele a magánügyeimet:)Pedig meg tudnám vele beszélni,de én nem akarom.Arra ott vannak a barátnők.Ha kérdez,persze válaszolok,de nem megyünk bele nagyon a témába.
17/L
2011. jún. 19. 22:46
"Arra ott vannak a barátnők."
Látod ez viszont nagyon szomorú, hogy inkább olyan emberekkel beszélsz bensőségesen, akikhez gyakorlatilag semmi közöd, mintsem az anyukáddal, akiből sarjadtál, akinek a szeme fénye vagy, aki nem fog téged elárulni soha, aki mindig melletted lesz, aki mindig büszke lesz rád. Kifordított világ.. :S
2011. jún. 19. 22:59
9/25 A kérdező kommentje:
Kérdezte valaki,hogy miért nem.Mert ismerem a reakcióját :S pl: első csók,ha haza jöttem volna úgy,hogy anya-anya képzeld megtörtént az első csók *-* olyan jóó volt....erre gondolom az lett volna a reakció AZ SZÉÉP mond csak el apádnak miket csinálsz te szét is veri a képed ..:S pedig olyan jó lenne,sunyinak hív,de jó,hogy az vagyok ha vele nem tudok semmit megbeszélni és titokba oldok meg csinálok meg mindent :S meg mindig csúnyán beszél velem "le ku*váz"...:S és az h ezeket megbeszéljem vele,még az sem megy mert egy ideje el érzékenyült vagyok és nem bírnám ki h ne sírjak :S és most is sírok,hogy nekem nem lehet olyan anyukám akivel megtudok mindent beszélni :( olyan rossz(gondolom most azt hiszitek h kamu kérdés,de garantálom nem az):S
Ha jól értem, akkor rossz a kapcsoaltod alapból anyukáddal, igaz?
2011. jún. 19. 23:05