Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a páromnak komplexusa van?
Az elozo valaszolo szerintem teved!
En is onbizalomhianyos es gatlasos srac vagyok... velem olyan is volt mar, hogy nem mertem osszejonni egy adott lannyal, mert ugy ereztem, nagyon keves lennek en hozza! Nem arrol van itt szo szerintem, hogy a baratod mar nyeregben erzi magat es elkenyelmesedett, nagyon ugy tunik, hogy tenyleg komolyan bebeszelte maganak, hogy nem eleg hozzad! Mondjuk az egy kicsit furcsabba teszi a helyzetet, hogy egy mar mukodo kapcsolaton belul jonnek elo ezek a problemak a baratodnal...
En is csak ugyanezt a 2 dolgot tudom mondani: probalj beszelni vele es deritsd ki az okat, hogy miert nem erzi meltonak magat hozzad, ha elkezd rola beszelni, jobban bizni kezd benned es talan jobban el is hiszi, hogy te nagyon vagysz ra es vele akarsz lenni. Ha ez nem mukodik, akkor lehet, hogy szakember segitseget kellene kerni, akar ketten egyutt is elmehettek, biztos, hogy tudnak hasznos tanacsokat adni (pszichologus, szexologus, parterapeuta)!
Mivel en is onbizalomhianyos vagyok, el tudom neked mondani, hogy az ilyen fajta komplexussal nem konnyu elbanni, lehet, hogy beletelik egy kis idobe mire a baratod megerti es elhiszi, hogy te tenyleg elegedett vagy vele es minden rendben van!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!