Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a páromnak komplexusa van?
Szerintem meg nem érdemes ebbe energiát fektetned - azért merem ezt mondani, mert voltam hasonló helyzetben, hasonló fiúval.
Írtad, nem porcelánbabaként kezel, és ez jólesik. Tehát néha csipkelődtök, oda-odamondtok egymásnak, nem mindig előzékeny, kedves? (Kérdezem, messziről nem tudhatom) Nekem is ilyen volt anno, azt hittem, hű de felüdítő meg más, de aztán rá kellett jönnöm, ez nem az igazi. Ha ilyen a férfi, nyeregben érzi magát, nem érzi, hogy szükség lenne már a kedveskedésre, apróbb figyelmességekre (nem óvni állandóan a nőt és féltékenynek lenni rá, vannak ám fokozatok). Sőt, lehet rájött, akárhogy bánhat Veled, elég félgőzzel is.
A másik, ami miatt igencsak úgy tűnik, hogy nem túl komoly ez a srác, az az, mikor leülsz vele beszélgetni, besértődik, és egyből védekező álláspontra megy ("tudom, nem vagyok elég jó!") ez egy olcsó, védekező dumának tűnik, amivel - nagyon ezt gyanítom - szánalmat akar kelteni, kivédeni a gyanúd, áthárítani rád a lelki terhet (ebben jó sok gerinctelen férfi mester).
Lehet nincs mögötte rossz szándék (bár nem az az egészséges, ha téged figyelmen kívül hagy!), de akkor sem illetek össze ez alapján a kép alapján, amit lefestettél.
Megpróbálhatod a praktikákat, hogy megnyugtasd a lelkiismereted, de ha megint tahó és elutasít, úgy vágd ki, mint a macskát szokás wc-zni.
Legyen annyi önbecsülésed, hogy egy ilyen kedves, törődő és türelmes lánnyal ne csinálhassanak már ilyet!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!