Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a páromnak komplexusa van?

Figyelt kérdés
...ami abban nyilvanul meg, hogy nem akar szeretkezni velem, mert "túl jó nő"-nek tart. Allandoan a tudtara adom, hogy imádom a testét, lelkét mindenét. Mégsem működik a szex, szinte mindig elutasit. De azt mondja szeret, és egyebkent erzem is. "Csak" a szex hianyzik, de az nagyon
2011. jún. 19. 20:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
a gond az, hogy ezt leszamitva tenyleg minden mukodik! és nem szeretett es tisztelt még engem senki ennyire! szoval, nem ugy banik velem mint egy porcelanbabaval, mint eddigi pasijaim... hanem emberként. Szóval, nem akarom elhagyni, csak ennek szeretnek a vegere jarni valahogy. Hogy tundam ezt orvoslolni? :/
2011. jún. 19. 21:11
 12/21 A kérdező kommentje:
Bigini -nem, másban nem változott. Vagy ha megis, akkor pozitiv iranyban, még odaadobb mint az elejen volt
2011. jún. 19. 21:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindenképp beszélj vele. Ebbe csak nem tud belekötni, hogy ha annyira szeret, akkor netán a testi igényeidet is kielégíthetné.
2011. jún. 19. 21:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Esetleg bókolsz neki, hogy milyen jó pasi sexy előtt. Kellene mondani 1-2 jó tulajdonságot a belsejére, aztán begerjedni és elmondani, hogy milyen férfias, mennyire kívánod. Passz. Beszélgetni kell vele, vagy neked vagy az orvosnak. Próbáljátok együtt megoldani.
2011. jún. 19. 21:16
 15/21 Bigini válasza:
Komolyan nehéz esetnek tartom a dolgot.Számomra egyértelmű az önbizalom hiány nála és a megfelelési kényszer...nem tudom te h viszonyulsz hozzá,de elég visszajelzést adsz neki,h mennyire szereted éss tökéletesen megfelelsz neki? lehet több biztatás kéne minden téren,h érezze úgy h felnézel rá,lenyúgözöd stb...esetleg bevethetnél női praktikákat is ,aminek nem fog tudni elenállni,szexi fehérnemű,lágy zene,kis gyertya fény...erotikus masszázs esetleg kis sztriptíz...sőt a masszázst próbáld ki mindenképp mert ha utána olvasol akkor felszabadíthatod ezzela gátlásait és ellazul nem fog feszengeni annyira..stb
2011. jún. 19. 21:17
 16/21 A kérdező kommentje:
én tenyleg ugy erzem, hogy tudtara adom mennyire imadom, minden porcikajat megdicsergetem ujra meg ujra(szóval,simogatassal,csokkal)...fantasztikusnak tartom, es ereztetem vele. De ezt a masszazs dolgot,meg sztriptizt ki fogom probalni, köszi :) ...csak picit par tartok tole hogy visszautasit, marha szarul tud ám az esni. neha mar nekem kezd komplexusom lenni miatta...
2011. jún. 19. 21:24
 17/21 Bigini válasza:
Voltam én is hasonló helyzetben...:( nem valami jó érzés tudom és nehezedre esik még adni és adni és kezdeményezni állandóan újra meg újra ő meg visszautasít,amúgy próbáltál vele már leülni úgy igazán és komolyan? és mindig ide jutott ki,h ,,nagyon jó csajnak tart" valahogy ez egy fiú szájából nagyon ellentmondásosnak hangzik, a pasik tudtom szerint nem egészen így működnek ha v alakit nagyon jó csajnka tartanak akkor kívánják és ha kívánják akkor...é a helyedben amiket előőbb írtam kiprbóálnám ez lenne za utolsó esély ha ezek közül semmi nem válik be utoljára leülnnék vele elmondanám neki,h engem ez mennyire zavar pedig mindent megteszek érte...és akármennyire íg van nem így van egy tartós kapcsolatba kell a szex ... ha az nem megy jobb ha külön váltok:(
2011. jún. 19. 21:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Beszelgettunk erről, de ha felhozom a dolgot, hogy hiányzik a szex, akkor megsértodik, és ugy szokott reagalni, hogy ő tudja hogy kevés hozzám, de igyekszik, és ha nekem ez nem jó, akkor biztos nem szeretem. De gondolom kellemetlen beszelni neki erről, hisz megiscsak férfi, és ha arrol beszelek hogy kevés a szex, akkor gondolom kevesbe erzi ferfiasnak magát. Kellemetlen téma. Meg persze jólesik, hogy jó nőnek tart, de inkább lennék kevésbé "jó nö", csak tudnám, hogy kellemes neki mellettem. De természetesen megprobalok még erről beszélni vele, mert egyszerüen muszáj... és meg fogok tenni mindent, hogy normalis helyzetbe hozzuk a dolgot. Aztan majd csak alakul... Remélem minden jó lesz idővel. Nagyon nagyon köszi a tanacsokat :) majd jelzek, hogy mi van ha lesz valtozas
2011. jún. 19. 21:44
 19/21 Bigini válasza:
Rendben írj nyugodtan ha praktikák kellenek:P
2011. jún. 19. 21:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem érdemes ebbe energiát fektetned - azért merem ezt mondani, mert voltam hasonló helyzetben, hasonló fiúval.

Írtad, nem porcelánbabaként kezel, és ez jólesik. Tehát néha csipkelődtök, oda-odamondtok egymásnak, nem mindig előzékeny, kedves? (Kérdezem, messziről nem tudhatom) Nekem is ilyen volt anno, azt hittem, hű de felüdítő meg más, de aztán rá kellett jönnöm, ez nem az igazi. Ha ilyen a férfi, nyeregben érzi magát, nem érzi, hogy szükség lenne már a kedveskedésre, apróbb figyelmességekre (nem óvni állandóan a nőt és féltékenynek lenni rá, vannak ám fokozatok). Sőt, lehet rájött, akárhogy bánhat Veled, elég félgőzzel is.

A másik, ami miatt igencsak úgy tűnik, hogy nem túl komoly ez a srác, az az, mikor leülsz vele beszélgetni, besértődik, és egyből védekező álláspontra megy ("tudom, nem vagyok elég jó!") ez egy olcsó, védekező dumának tűnik, amivel - nagyon ezt gyanítom - szánalmat akar kelteni, kivédeni a gyanúd, áthárítani rád a lelki terhet (ebben jó sok gerinctelen férfi mester).

Lehet nincs mögötte rossz szándék (bár nem az az egészséges, ha téged figyelmen kívül hagy!), de akkor sem illetek össze ez alapján a kép alapján, amit lefestettél.

Megpróbálhatod a praktikákat, hogy megnyugtasd a lelkiismereted, de ha megint tahó és elutasít, úgy vágd ki, mint a macskát szokás wc-zni.

Legyen annyi önbecsülésed, hogy egy ilyen kedves, törődő és türelmes lánnyal ne csinálhassanak már ilyet!

2011. jún. 19. 22:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!