Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a páromnak komplexusa van?

Figyelt kérdés
...ami abban nyilvanul meg, hogy nem akar szeretkezni velem, mert "túl jó nő"-nek tart. Allandoan a tudtara adom, hogy imádom a testét, lelkét mindenét. Mégsem működik a szex, szinte mindig elutasit. De azt mondja szeret, és egyebkent erzem is. "Csak" a szex hianyzik, de az nagyon
2011. jún. 19. 20:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, vagy nem kíván téged, vagy szégyelli magát valamiért, vagy fáj neki, vagy pszichológiai problémája van.

Ha egy beszélgetés nem segít, vagy pszichológus kell neki, vagy pedig valamit titkol.

2011. jún. 19. 20:55
 2/21 anonim ***** válasza:
Hány éves, te vagy neki az első?
2011. jún. 19. 20:55
 3/21 Bigini válasza:

Csatlakozom az előttem szolokhoz...több minden szóba jöhet:

te vagy neki az első és tapasztalatlan ebből kifolyólag úgy érzi,h teljesíteni kell,főleg úgy h nagyon jó nőnek tart

ha nem tolakodó a kérdés...akkor azt szeretném tudni,h egyáltalán nem volt még szex vagy nagyon ritkán?

2011. jún. 19. 21:01
 4/21 A kérdező kommentje:
26 éves, nem én vagyok az első, de előttem nem votl kapcsolata, csak ilyen egy ejszakas kalandok. Par honapig nem adtam magam oda az elején, utana kb egy honapig mukodott a szex, nagyon jól!!! ... de kb 8-9 honapja mar a fent emlitett dolog a gond. Lehet az a baj, hogy sokaig varattam
2011. jún. 19. 21:02
 5/21 anonim ***** válasza:
Már szexeltetek egyáltalán, vagy sosem jutottatok el addig? Ha az utóbbi, akkor ki tudja milyen testi/lelki problémája van, hogy nem mer előtted levetkőzni.:-/
2011. jún. 19. 21:02
 6/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor kamu lehet ez a "túl jó nőnek tart", hiszen akkor miért nem elégít ki? Ráadásul ha egy hónapig azért megvoltatok. Nem lehet, hogy történt azóta valami, ami esetleg kihatással van a libidójára, pl. szed valami gyógyszert, amitől nem kívánja a szexet?
2011. jún. 19. 21:05
 7/21 Bigini válasza:
Szerintem valami nála változott,nem veled van a gond.Nem vettél rajta észre változást? a szex ellenzésén kívül?
2011. jún. 19. 21:05
 8/21 anonim ***** válasza:
hááát... én lépnék. Szerintem te már bizonyítottál neki eleget...
2011. jún. 19. 21:06
 9/21 anonim ***** válasza:
javítok: lépnék-lelépnék-kilépnék a kapcsolatból ...
2011. jún. 19. 21:06
 10/21 A kérdező kommentje:
Melózik sokat (talan ez a baj), nem tudom.De merevedesi gondjai mondjuk nincsenek, sőt! Mégis inkabb álló műszerrel befolrdul a falnak... vagy kieligetem oralisan, vagy neki mindegy. De nem ér hozzám. Csak mondjuk havonta kétszer, olyankor szeretkezunk, de az is olyan letudósnak tűnik. Pedig ha nem az ágyban vagyunk körülrajong, es mindig elmondja hogy mennyire imád, és azt is (sajnos) hogy milyen kevésnek erzi magat hozzám képest...
2011. jún. 19. 21:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!